Wspaniali lekarze! (1) Ogromne serce dla zwierząt i nieograniczona cierpliwość dla upierdliwych... Małgorzata Zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie niezadowolony :) Ot, życie takie. (1) Pani Irena jest fantastycznym weterynarzem dla zwierzaków, których... Moka Ada - opinia (1) Polecam wszystkim przychodnię AlterVet. Panie wspaniale zajęły się moim... Ada
REWELACJA (1) Polecam z całego serca Pana Jarosława jest fenomenalnym lekarzem weterynarii... Anna M Olka - opinia (1) Nie polecam tej przychodni, ponieważ Pan Adam ani Pani Paulina przy pierwszej... Olka " o kotku, ktory przechodził na drugą strone" (1) Gdy Wasz kotek zachoruje przygotujcie sie do problemu, zaciągnijcie kilka... lubiaca koty Serdecznie polecam Prima- Wet! (1) Gabinet jest bardzo dobrze wyposażony a Pani Magda z sercem i wiedzą... beabe Polecam Doktora Janusza Kamińskiego (1) Ja i moje zwierzaki znamy Doktora Janusza Kamińskiego od 30 lat. Jest bardzo... Ewa Polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa i super podejście do zwierząt. Gabinet czysty i... BarGda Profesjonalizm, czystość i miłośc do zwierząt (1) Tak się stało, że będąc na urlopie w Trójmieście trafiliśmy z naszym małym... Agnieszka Krasicka Perełka (3) Sterylizowałam moją kotkę w marcu w Przychodni skorzystałam z promocji... Maryla Super! (1) Jestem bardzo zadowolona z tej przychodni. Korzystam z niej regularnie od 5... Marianna Stasiuk właścicielka kota (1) ja bardzo polecam ta przychodnie szczególnie Pana Pawła , wyleczył naszego... Anna ZŁOTO (1) Doktor z Przychodni na ul. Bethovena 24 jest w pełnej krasie specjalistą i... Radek Polecam (1) Polecam Dr. Andrzeja wie co robi i podchodzi do tego ze spokojem. Podawał dwa... Justyna Super weterynarz (1) Super weterynarz Agnieszka magda - opinia (1) Z moimi pupilami chodzę tam od kilku dobrych lat (mam psa i chomika). Z... magda Bardzo dobra lecznica (1) Przesympatyczni, bardzo empatyczni i fachowi lekarze. Szkoda, że nie leczą... Inka Rewelacja! (1) Jednym słowem - super. Byłam tam pierwszy raz dwa dni temu z moim... Whippetowa Najlepszy weterynarz ze wszystkich, którzy opiekowali się naszym 18-letnim kotem (1) Życzliwe podejście do zwierzaka i jego opiekunów, spokój i opanowanie... Wdzięczna rodzina Apsika