Uważna opieka. (1) Kot po wypadku, sprawnie, fachowo i delikatnie zaopiniowany. Miło wiedzieć,... NormalsSopot Milka, Tofik i Mocca polecają ;] (1) Nasze dwa koty (Milka i Tofik) oraz psina (Mocca) z radością chodzą do Igi i... Fiłek & Milka Profesionalisci (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Lecznicy. Lekarze weterynarii tam pracujący... Stefan
Niesamowita Pani Doktor! (1) Pisze w imieniu swoim i kotki - Lusi:) Pani Doktor jest cudownym człowiekiem.... Iwona Troskliwy lekarz (1) Z usług lekarskich pani Ewy korzystam już dobrych parę lat. Jako... Olga Tulejko to jedyni weterynarze, którym ufam (1) Od lat jeździłam do nich z moim psem, teraz przywożę także koty. Zawsze... Alicja aga - opinia (1) Wielkie podziękowania dla lekarzy za fachowość, oraz ogromne serce. Jest to... aga magda - opinia (1) prawdziwy fachowiec z powołania! nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak... magda polecam!!! (1) Miałam przyjemność poznać tylko Panią Izę- wspaniały weterynarz, kochający... ewelina Zdecydowanie polecam (1) Polecam z czystym sumieniem. Dr. Żarnowska to wspaniały człowiek i... O.P. Magda - opinia (1) Pan dr jesy bardzo miły ale mam wrażenie, że wszystkim zwierzakom bez względu... Magda Lekarz z powołania (1) Nie wiem od czego zacząć - zaskoczyło mnie wszystko. W życiu nie spotkałam... właścicielka Kotki TAK! (1) Państwo Kasprzyk mają serce na dłoni, są cierpliwi, zawsze odpowiadają na... PaniKa Polecam. (1) Tydzień temu poddałam mojego psa kastracji.Odebrałam go już wybudzonego.Dziś... Hans Fachowa opieka (1) Mam dwa psy i dwa koty, więc z usług weterynarz korzystam bardzo często...... Agnieszka Doniu,Mała,Myszka,Dziubel (1) Całą zwierzęcą rodzinką chodzimy do "Cioci" Oli, Pana Adama i Pani Pauliny.... Krzysztof Mendyk wspaniali specjaliści (1) Panie weterynarz mają wspaniałe podejście do zwierząt, helena GORĄCO POLECAM (1) Ponieważ zobaczyłam, że można wystawiać komentarze postanowiłam dodać opinię!... Agnieszka FANTASTYCZNI SPECJALIŚCI!!! (1) Nasz psiak chodzi do lecznicy merdając ogonem i dobijąc się do drzwi... Marta Mega (1) Pierwszy raz spotkałam weterynarzy z powołania !! Kochają to co robią a... HG