Polecam! (1) Przemiła i fachowa obsługa. Każdy pacjent traktowany indywidualnie. Pan... kejjs91 Liczą się pieniądze, a nie zdrowie zwierzaka.... (1) Dwie młode Panie na które ostatnio trafiałam wykazały się kompletnym brakiem... Ewa Justyna - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczna za uratowanie życia mojej dożynce. Aspa trafiła do... Justyna
słabo (2) kiepskie podejście do zwierząt niestety... do tego diagnistyka średnia...... klient Bardzo niegrzeczna obsługa telefoniczna. (2) Oferowałem zawiezienie lekarza z Elbląskiej na ul.Tarcice-około 1 km i... Sopocianin ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) A ja jestem zachwycona! Nie lubię wystawiać tego typu komentarzy, ale gdy... Julia Najlepsza przychodnia weterynaryjna (1) jestem klientka Pana doktora od lat. Jest to najlepszy weterynarz z jakim... olka plecam (1) Miałam okazję skorzystać z bezpłatnego czipowania mojego psa i była to moja... Ania Najwspanialsi weterynarze! (1) Tak cudownych, sympatycznych, fachowych weterynarzy w żadnej innej lecznicy... Joanna Dziękujemy (1) Jestem pełen wdzięczności dla lekarzy z kliniki zwierząt w Gdyni Redłowie.... Janusz leczenia ... (1) nie polecam,brak zaangazowania i prawidlowego podejscia: lek.zwierze. Barbara wspaniali ludzie ratujący zwierzaki..... (1) Mojego 13 letniego kota nie udało się uratować, ale wiem, że wszyscy robili... Elżbieta Szczerze polecam (1) Dzisiaj z konającym pieskiem byłem w tym gabinecie. Psa niestety nie dało się... Wiesiek polecam dr Zalewskiego (1) Od kilku lat chodzimy do dr Zalewskiego, gorąco polecam, bardzo nam pomógł,... eM fantastyczni (1) Minął rok od kiedy pierwszy raz weszliśmy do gabinetu. Fantastyczne... Asia D NIE POLECAM....NIESTETY (1) Mam dwa psy i jesteśmy stałym klientem gabinetu Awet i Awet plus, ale chyba... mirek zdecydowanie polecam (1) Bardzo polecam weterynarię Amicis. Mimo, że nie mam blisko, bo dojeżdżam z... justyna zwierzak w dobrych rękach (1) Nie znam się na medycynie zwierząt, dlatego korzystam z usług specjalisty.... Jola, właścicielka białej kotki Polecam serdecznie Przychodnie Arkadię (1) Jestem jej stałym klientem, a w zasadzie mój sznaucer i szczerze bardzo... Gabriel Doskonały gabinet! (1) Podpisuję się pod tym,co napisali już inni komentujący: wspaniałe,pełne... Spirit