Czułam się niestety naciągana na kasę (1) Zgodzę się z wszystkimi tymi, którzy piszą, że "ciocie" są super miłe, mają... ex klient Jak najbardziej POLECAM! (1) Mam szynszyle, ciężko było mi znaleść odpowiednią lecznicę, w której lekarz... Gośka Bardzo polecam (1) Kilkakrotnie odwiedziłam ten gabinet z moimi psami. Pracujący tam weterynarze... Pola
Wyjątkowy lekarz i człowiek! (1) Serdecznie polecam dr Piotra. Super fachowiec, a przy tym wyjątkowo miły,... B. SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4) U tych kobiet pojawiłam sie kilka miesiecy temu z młodziutkim kotkiem na... Joanna Z całą pewnością i z czystym sumieniem polecam DR. TADEUSZA POPŁAWSKIEGO (1) Zgłosiliśmy się do lecznicy na Ul.Potokowej z kleszczem przywleczonym przez... ema pełen profesjonalizm (1) dr Ulewicz jak zawsze pełen profesjonalizm, jeszcze się nie zawiodłam a bywam... ragusie ... (1) Niedawno musiałam niestety uspać psa. Pani nie poinformowała ile będzie... kamsko POLECAM! (1) Gorąco polecam panią Irenkę. 10 lat chodziłam z pieskiem i zawsze były trafne... Miłka nie polecam ! (1) na stronie internetowej zamieszczone są informacje, że zajmują się również... inka wspaniały gabinet (1) Polecam wszystkim! cudowna Pani Beata, jest szalenie kompetentnym... ula iwona - opinia (1) Nic ując nic dodać poprostu rewelacja.Bedę polecała innym!!!!!!!!!!!!!!! iwona PROFESJONALNIE I W PRZEMIŁEJ ATMOSFERZE (2) Serdecznie polecam!!! Trafiłam do Vitavet w sobotę z moim psiakiem i wyszłam... Basia Polecam (1) Polecam właścicielka czworonoga Tylko tu leczę swoje zwierzęta! (1) Fachowość, dostępność, serce dla zwierząt, wyrozumiałość dla ich właścicieli,... Barbara Badowska Średniawa To jest prawdziwy weterynarz z powołania (3) Bardzo doświadczony weterynarz. Wystarczy że spojrzy na psa i mówi co mu jest... Karol L. Rewelacyjnie! (1) Jestem bardzo zadowolona ze sterylizacji mojej kotki przeprowadzonej przez tę... Wera mój ukochany bartuś (1) Kupiłem królika w 2000 roku rasy lew, był u mnie do dnia dzisiejszego tj 11... Roman JERZY KOŃCZAK (1) Byłam dzisiaj u Pana Jerzego na zdjeciu rendgenowskim z moim małym labradorem... ewelina świetni! (1) wszyscy fachowi, posiadają wiedzę, konkretne diagnozy i skuteczne leczenie, a... monika