Szczerze polecam!!! (1) Do gabinetu tego trafiłam z nagłym przypadkiem mojego psiaka i już po... asia Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam lekarza Jarosława Kończaka!!Byłam na wizycie kontrolnej oraz 2gim... * Rewelacja! (2) Prawdziwi lekarze z powołania, miłośnicy zwierząt. dobrzy fachowcy. Pełen... Krycha
Dziękuję!!! (2) Maksio był - do czasu - zdrowym psem. Jednakże, gdy coś się złego działo... zgagawa Gdynia "Weterynarz rodzinny" (1) Pan Adam Makowski jest naszym "rodzinnym weterynarzem od roku 1983. W tym... Zofia luna (1) krótko mówiąc uratował psince życie wioletta Świetny weterynarz (1) Do Pana Kreffta trafiłam po tym jak w innej lecznicy powiedziano, że moja... m. WETERYNARZ Z POWOŁANIA (1) Trafiliśmy zupełnie przypadkiem - jak to w nowym miejscu zamieszkania.... Hanna i Ireneusz MAKUCH polecam!!! (1) Mam szczurki i Pani doktor zawsze mi pomoże. Jak czegoś nie wie i coś ją... Chełmianka polecam (1) super lekarze z powołaniem ;) świetna fachowa obsługa. Polecam gorąco aga Lekarz z powołania! (1) Takiego weterynarza można szukać jak igły w stogu siana! Już coraz mniej jest... Beata i Marcin Nie polecam! (1) Przykro mi, że tam pracują tak oschli ludzie. Tak na prawdę ta lecznica to... Beata i Marcin Krzysiek - opinia (1) Od kilkunastu lat korzystamy z pomocy Pana Tomasza. Wcześniej bywaliśmy u... Krzysiek Jedno slowo - SUPER (1) Chodzę do tej przychodni od lat i mam tylko dobre słowa do powiedzenia o... Floydzinski Super pomoc (1) Mój pies nie chodził już od 2 tyg. Trzy wizyty , fakt bolesne zastrzyki, ale... Robert Fantastyczna. (1) Fantastyczna klinika. Zwierzakami zajmują się uśmiechnięte, baaaardzo... Kasia MIDOOO i natalia :) Dziekujemy ! (1) Jestem wlascicelka 7 tygodniowego maltańczyka..maluch bardzo ciezko... natalia Gorąco polecam (1) Miałam wiele pytań i wątpliwości dotyczących mojej suni, która urodziła... Dorota Saath Rewelacja (1) Świetni lekarze: bardzo sympatyczni, widać że robią to co kochają - są... Joanna Dziękuję za uratowanie życia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. W nocy zrobiono rezonans magnetyczny i zabieg... Marek