Bardzo miło (1) Dzis pierwszy raz trafilam do Pana Piotra. Jestem bardzo zadowolona z wizyty.... Ania Kocur Stefan (1) Zacznę od początku kocur jak to kocur musi uganiać się za kotkami ale nasz... Michał i Basia Z CZYSTYM SUMIENIEM` (1) POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LG
Profesjonalny lekarz (1) Jestem bardzo zadowolona z podejścia do mojej kotki. Pan Adam sterylizował ją... Kasia POLEcAM! (2) dzięki Pani Małgosi nasza psinka żyje :) tak ciężkiej operacji nikt się nie... M szczerze polecam (1) Polecam ja i moje szynszyle. Jedna miala problemy ze zgryzem. Na dodatek... justyna mar13ek - opinia (1) korzystałem z usług dawno, stan zagrozenia życia, pies przeżył operację, ale... mar13ek wspaniałe podejście do zwierząt (1) Pani Dr ma niesamowite podejście do zwierząt i można w stu procentach polegać... Kazimierz nie znają się na ptakach (2) nie polecam leczenia ptaków w tej lecznicy. moja papuga była leczona... iwi Profesjonalnie (1) W szpitalu Krzemińskiego kastrowaliśmy kocurka,po rozmowie telefonicznej i... Ania.K i Lucek DZIĘKUJEMY!!! (1) BARDZO DZIĘKUJEMY ZA SZYBKĄ I FACHOWĄ POMOC NASZEJ KOTCE.PO MIESIĄCU RANA... K, L i G S oraz TL Kara - opinia (1) Polecam dr Jerzego. Dobre, zdrowe podejście do zwierzęcia, jak trzeba to... Kara Fenomenalny lekarz (1) Życzliwa, lubi zwierzęta z wzajemnością, nie naciąga na niepotrzebne... Kamila Weterynarz (1) jest nie tylko dobrym lekarzem, ale tez bardzo dobrym czlowiekiem. fortuna Bardzo dobra lecznica (1) Polecam wszystkim Mili i kompetentni lekarze, ceny bardzo przystępne... Klient Bardzo miła obsługa (1) Niestety próby ratowania mojego malucha nie powiodły się, ale obie panie... ola Polecam (1) Korzystam z usług obydwu Pań dosyć często, tym bardziej, że w domu to już... beata647 Więcej profesjonalizmu!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Mamy wiek XXI i oczekujemy od weterynarzy wiecej poświęcenia w odkrywaniu... Wanda POLECAM Z CAŁEGO SERCA! (1) Do Pani dr trafiłam ze swoim kotkiem w ndz koło godz. 19. Po wczesniejszym... Malwina Nie polecam! (1) Mimo tego ze Pani dr była przesymaptyczna to niestety nie polecam tego... M.