Oby więcej takich lekarzy :) (1) Kolejne pokolenie moich zwierzaków z powodzeniem leczy się, odrobacza i... Nomad rewelacja! (1) Chodzimy zarówno do Pani jak i do Pana. Oboje godni polecenia. Prawdziwe... suszka Profesjonalizm (1) Trafiliśmy do szpitala w środku nocy z naszym kotem, który wypadł z czwartego... Kasia
Weterynarz z powolania (1) Gdy moj jamnik po "skoku" z niewielkiej wysokości naruszyl sobie kręgoslup i... Tomashi extra weterynarz!!! (1) Bardzo dobre podejście do zwierząt!!! Poleca!!! SUPLI bardzo polecam (1) bardzo polecam.leczę tam moje wszystkie zwierzeta od kilkunastu lat.i jest... anna mikulska Rewelka (1) Mój pies podpisuje się 4 łapami pod wszystkimi doskonałymi opiniami na temat... K. Najepsza obsługa (1) Pan Benkowski to bardzo fachowy człowiek, można uzyskać od niego fachowe... merai SUPER LECZNICA , FACHOWA POMOC (1) leczyłam od dłuższego czasu moje kociaki w innych lecznicach , ale przez... MARTA m&p. - opinia (1) Chociaż nie było już ratunku dla mojego maleństwa, dziękuję za pomoc, troskę... m&p. Maja (1) bardzo fachowo, sprawnie! Maja była "leczona" w 2 gabinetach wet z uwagi na... Lidia Niewczasińska dr Taube-Rewelacja (1) dr Taube-Rewelacja Paulina mozna na nich polegac... (1) Od wielu lat doktor Zalewski opiekuje sie moimi zwierzakami. Zawsze moge na... Barbara Opoczynska ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (2) Zdecydowanie polecam ten szpital, mam 11 letniego psa i doświadczenia z... Basia Polecam (1) Korzystam od roku. Zawszę mogę liczyć na dobrą radę i przede wszystkim Panie... dp Anastazja (1) Niestety nie mam zbyt dobrych doświadczeń z tą lecznicą. Pierwszy raz... Anastazja Gorąco polecam (1) Po raz kolejny z czystym sumieniem mogę polecić lecznicę! Przemili lekarze -... polecam włascicielom małych zwie Weterynarz z prawdziwego zdarzenia. (1) Człowiek po którym można poznać od razu że kocha zwierzęta. Miły wobec... Łukasz Z. Profesjonaliści i doskonałe podejście do zwierząt (1) Szanowni Państwo, MIałąm okazję korzystać z usług innych gabinetów od 5 lat... N.Hanszke Super wet ! (1) Wady wrodzone mojego psa rozpoznał dr Jerzy i od 3 lat pomaga w utrzymaniu... Ania