Wspanialy weterynarz (1) Pani Gólcz to świetny lekarz z wielkim sercem dla zwierząt. Wszystko... Buka polecam (1) psiaka obejrzano dokładnie, zbadano, polecono karmę, udzielono porad... Danuta Wadliwa diagnoza (1) W/w lekarz polecany przez wszystkich wg mnie jest przereklamowany,... Gdynianin
Polecam (1) Szczerze polecam przychodnie, akurat w moim przypadku nie było wcześniej... AW Joasia - opinia (1) Z moimi zwierzakami chodzę do p. Bandury od wielu lat i nigdy się na nim nie... Joasia polecam (1) zaangażowanie, oddanie sprawie, dyspozycyjność nie ważne czy święta czy nie.... syr Polecam (1) 100% fachowość, doskonały kontakt ze zwierzakiem i właścicielem pupila, co... Anna Gostomska ... (1) Za pogłaskanie i zmierzenie temperatury kotu wystawiono rachunek 60 zł,... Anna S. Dziękuję (1) Dziękuję obu panom za próbę ratowania kociaka. Mimo iż od razu stan był... klientka najlepsi!! (1) świetna, fachowa obsługa, cudowne podejście i do chorego zwierzaka i do... Tuśka dzięki (1) Powiem tak - na przycięcie paznokci dla psa z powodu cen raczej nie polecam... ja super! (1) mam jednego weta blisko domu ale jak sie okazuje nadaje sie on tylko do... lil Bardzo polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo polecam wszystkim.tę przychodnię. Jestem właścicielką 6 miesięcznego... monika polecam (1) Bardzo polecam,super podejście do pacjentów,mojemu psu poprawiono jakość... właścicielka Kacpra -setera Nasz szczeniak żyje i ma się dobrze... (1) ...choć przeżyliśmy chwile grozy i rozpaczy. Zadzwoniłam w niedzielę... K&P najlepsi w trójmieście !!! (1) wspaniali ludzie o cudownym podejściu zarówno do zwierząt jak ich... Dolores Weterynarz doskonały (1) Dr Bielska (Szymańska) wyciągnęła naszego królika z poważnych tarapatów... tatmic Pani, która uratowała mi kota!! (1) wielkie serce wielki profesjonalizm barbara Dziękuję (1) Po moim piśmie napisanym do kierownictwa Kliniki - są rezultaty dziękuję iwona truszkowska Serdeczne podziękowania (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora Ratajskiego za pomoc, poradę,... Aleksandra Koprowska