ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Fachowość, troska, miłość do zwierząt, szacunek do człowieka, delikatność,... Krystyna Dudzis WIELKIE DZIĘKI (1) Jack żyje , jest w świetnej formie , tak trzymać Panowie . Dziękuję za Wasz... Agnieszka Lekarz któremu się chce (1) Bywam ze swoja sunią dosyć często ,jest to doktor który bardzo angażuje się w... Birma
PEŁEN PROFESJONALIZM!!! (1) Lekarz weterynarii z powołania! Rewelacyjne podejście do zwierząt i ich... Tesio polecam (1) Szpital jak najbardziej polecam. Kilka lat już przyjeżdżam z psem i jestem... A Zdecydowanie n (1) Poszłam z 7 tygodniowym kociakiem, który przelewał się przez ręce, nie... MF FACHOWCY (1) Zawsze tak jest,że jak się kocha swoją pracę, to daje ona WSZYSTKIM ogromne... Grażyna radioglowa (1) Gorąco polecam :) Korzystałam z gabinetu w Oliwie ,podejście tam do... radioglowa anulka - opinia (1) Trochę pomogli, mam nadzieję, że pomogą całkowicie. anulka POLECAM! (1) Zdecydowanie polecam lecznicę, Pan Doktor ma prawdziwe powołanie, wnikliwie... Ania super (1) Polecam bardzo! Pani bardzo miło, życzliwa. Kotki zdrowe, operacje wszystkie... __moni__ najlepsi w trójmieście (1) zdecydowanie polecem, od lat leczymy z rodziną koty i psy, uratowali ich... Krzysiek i Dominika nie polecam (2) Po 5 dniach od usunięcia kamienia nazębnego kotka zdechła. Nie doszła do... Joanna Świetny weterynarz !!! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem! bardzo profesjonalni lekarze, którym... Dominika ;) POLECAM I DZIĘKUJĘ!!!!! (1) Szczerze polecam ten gabinet i obu Panów Doktorów. Moja suczka alaskan... właścicielka Sary Wspaniały lekarz, wspaniały człowiek (1) Byłam u Pani Doktor po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Pani Doktor ma... Ewa jak najbardziej profesjonalnie ! (1) mój psiak postrzelony przez jakiegoś wariata ! ze śrutu , byłam w mojej... KASIA Bardzo dobry (1) Chodzę z moim psem od lat, znakomity fachowiec, bardzo ludzkie podejście,... Rafal Polecam ! (1) Poddaliśmy naszą sunię sterylizacji w Szpitalu Krzemińskiego (poleconym przez... Ania Niesamowity (1) Cudowny lekarz polecam wszystkim! Ma nie tylko wspaniałe podejście również do... Hanna Szlompek