najgorsza lecznica jak może się trafić !!!!!!!!!!!!!!!!!! ODRADZAM (1) brak profesjonalizmu, leczenie zwierzaka bez postawienia prawidłowej diagnozy... jaguar NIEZADOWOLONA (1) PO WIZYCIE W SALONIE MUSZE Z PRZYKROSCIA STWIERDZIC ZE EFEKT KONCOWY NIE... WESTUNIA Mój kotek Saszka (1) Leczyłam tam kotka. Brak rozpoznania, kicię odebrałam po jednej nocy całą w... Magda
Wyrwali moja suczkę śmierci! (1) Moja suczka od kilku dni męczyła się z niedrożnością jelit, której objawy... Ola Serdecznie POLECAM!! (1) dogodne terminy wizyt, oraz pani która wie co robi i potrafi wykonywac swoją... maciej asia - opinia (1) Od wielu lat chodzę z moimi zwierzętai do dr Benkowskiego i dr Hajdo, jeszcze... asia Opowieść zamiast opinii... (1) Pewien Dobry Człowiek znalazł na chodniku ciężko rannego psa. Niewiele... Agnieszka i Artur Komentarz do opinii Pani Malwiny (1) Aby posiadać pięknego i silnego Nowofundlanda najpierw trzeba mieć o tej... Beata stanowczo odradzam powierzanie swoich pupili (1) długie oczekiwanie na termin wizyty . Zwierzątko badane bardzo pobierznie .... paweł Polecam (1) ... westwind Sprostowanie do poprzedniego.. (1) Chyba musze przeprosić.. troche byłam zdenerwowana.. wiele razy otrzymałam... megi GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!! (1) Świetni lekarze, uczciwe ceny, cudowne podejscie do pacjenta:) Szczerze... A. Najlepsza lecznica w Trójmiescie (1) warto przyjechac nawet z Gdanska. Lekarze naprawde oddani temu co robia. Nie... Krystyna Bielska WIELKIE DZIĘKI (1) Tak trzymać!!! Jestem zachwycona podejsciem do pacjenta. Pełen... Bozena Fiderek wspaniały weterynarz!!! (1) Gorąco polecam doktora Łukucia- mój piesek jest stałym pacjentem ,zawsze... mariola ambrozak Pielegnacja (1) Polecam wszystkim posiadaczom zwierząt, fachowa i miła obsługa. Bardzo dobre... Dagmara żałuję (1) Żałuję niewypowiedzenia prosto w twarz co myślę o pani i panu prowadzących... pan tania - opinia (1) bardzo dobry wet., gabinet słabo wyposażony. tania Polecam!!! (1) Pan Jerzy jest bardzo dobrym weterynarzem, z sercem podchodzi do swoich... lena Gorąco Polecam!!!!!!!!!!! (1) W tej lecznicy leczmy naszą psinkę , lekarze podchodzą fachowo i z uczuciem... klientka