:( - opinia (1) pierwszy raz chciałam oddać do tych państwa psa rasy york do... :( wszystkim gorąco polecam (1) Tylko w tej lecznicy dr E.Ratajski postanowił uratować łapę mojej suni... Basia Super!! (1) Jestem stałą klientką dr D.Sontag-Patoki - leczę różne koty-znajdy. Wiele... Joanna C.
NIE POLECAM (1) Nie polecam tego gabinetu weterynaryjnego. Moim zdaniem jakosc wykonywanych... A R E W E L A C J A ! ! ! ! ! ! ! (2) Polecam każdemu gorąco wizytę ze swoim pupilem. Młody i ambitny personel... Jacek Polecam (1) Polecam Pana Pawła, Asherek był kastrowany, czuje się bardzo dobrze i... Remigiusz Giniewicz wielkie podziekowania za opieke ! (1) Chcielibyśmy serdecznie podziękować za wieloletnią opiekę w Waszej klinice... Beata świetny weterymarz (1) z moim pieskiem(7 lat) chodzę do Pani Ireny od przeszło 5 lat jestem bardzo... Ania super lecznica (1) korzystam z tej lecznicy już 3 lata od kąd mam dwa yorki ,bardzo miła i... jagoda Najlepszy (1) Właścicielom czworonogów polecam leczenie u doktora Wyszyńskiego. To... Krystyna Dziękujemy za uratowanie życia naszej Pestce! (1) Panie Doktorze Bandura, Serdeczne podziękowanie za profesjonalne podejście... Paduszyńscy SUPER!!!! (1) Takich lekarzy to ze świecą szukac! Nie są nastawieni na kasę, a na... Kinga Serdecznie polecam! (1) Pan doktor zrobił wiele by moja pociecha wyzdrowiała. Dzięki fachowej pomocy... Karolina Wierzbicka Życzymy (2) Z OKAZJI NARODZIN PAŃSTWA MALUSZKA,ŻYCZYMY CÓRECZCE BESTROSKIEGO I ZDROWEGO... wdzięczne SUPER (1) bardzo mila obluga,swietne podejscie do psiaka,pani zna sie na tym co robi,i... zadowolona klientka Weterynarz z sercem !!! (1) Pełen profesjonalizm a przy tym wielkie serce dla zwierząt i oddanie ich... m Nic dodać nic ująć (1) tak jak moi poprzednicy wypowiadający swoje opinię na temat Państwa Łukuć... Asia Salon godny polecenia (1) Fachowa obsługa, świetne wyposażenie. Miło się tam przebywa, a Pani Ewa ma... Agnieszka Polecam niezwykle gorąco!!! (1) To jest najlepsza klinika weterynaryjna z jaką się zetknęłam. Wszystko jest... ;-) REWELACJA (1) Zdecydowanie najlepsi weterynarze w miescie :) Podejscie rewelacyjne,pies... Ewelina