dzięki (1) Powiem tak - na przycięcie paznokci dla psa z powodu cen raczej nie polecam... ja super! (1) mam jednego weta blisko domu ale jak sie okazuje nadaje sie on tylko do... lil Bardzo polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo polecam wszystkim.tę przychodnię. Jestem właścicielką 6 miesięcznego... monika
polecam (1) Bardzo polecam,super podejście do pacjentów,mojemu psu poprawiono jakość... właścicielka Kacpra -setera Nasz szczeniak żyje i ma się dobrze... (1) ...choć przeżyliśmy chwile grozy i rozpaczy. Zadzwoniłam w niedzielę... K&P najlepsi w trójmieście !!! (1) wspaniali ludzie o cudownym podejściu zarówno do zwierząt jak ich... Dolores Weterynarz doskonały (1) Dr Bielska (Szymańska) wyciągnęła naszego królika z poważnych tarapatów... tatmic Pani, która uratowała mi kota!! (1) wielkie serce wielki profesjonalizm barbara Dziękuję (1) Po moim piśmie napisanym do kierownictwa Kliniki - są rezultaty dziękuję iwona truszkowska Serdeczne podziękowania (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora Ratajskiego za pomoc, poradę,... Aleksandra Koprowska Gorąco polecam (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, trafna diagnostyka i szybko podjęte... Milena Nie polecam (1) Od niedawna posiadam kota przygarniętego ze schroniska . Podczas wizyt z... Filip doskonały lekarz (1) Od ośmiu lat Pani Doktor Bożena opiekuje się moimi yorkami.Początkowo Kingą... Jadwiga Plewa Bardzo polecam! (1) Byłam z moim psiakiem na usunięciu guzka po kleszczu. Zabieg wykonany bardzo... Basia i Brutus dziękuje za uratowanie życia (1) jak w temacie ,krótko i na temat jeszcze raz dziękuje Abi GORACO POLECAM !!! (1) GORĄCO POLECAM TEN GABINET !!! MAM DWA KOTKI I DWA PSY, BYŁAM JUŻ W WIELU... KOCIARA Nie polecam (1) Byłam z chorą świnką morską, aby zweryfikować diagnozę pierwszej weterynarz.... bjetris najgorsza lecznica z jaką sie spotkałam (1) z tą lecznica mam same złe doświadczenia, a doktor R. jest zdecydowanie... załamana!!! Polecam tą lecznicę! (1) Podejście personelu bardzo fachowe i z dużym zaangażowaniem. Warunki lokalowe... Przemysław Oiński superdoktor Jerzy (1) Opiekuje sie moimi kocurami od dawna, ma wielkie serce i świetne podejście do... abakus