Wetmorena

Weterynarze

Gdańsk, Ignacego Matuszewskiego 27E

Wspaniały weterynarz (1) Szczerze polecam. Dr Magda jest lekarzem z powołaniem, profesjonalnym i... Anna Nie polecam (1) Niemile wrecz chamskie Kd Ja też zostawiłem tam majątek. (1) Piesek wyleczony. Zranił się na spacerze. Szycie było w innym gabinecie... fte
Bardzo drogi gabinet (1) Skorzystałam z usługi gabinetu i już tam nie wrócę ponieważ cena usługi była... Zawiedziony klient Polecam :) (1) A my jestesmy bardzo zadowoleni z obu Pań. Jako jedyne wsrod wielu... kapsztad ODRADZAM (3) Bardzo niemiłe, opryskliwe i niewiele wiedzą. To już mój 2 pies, ale zmian w... xdfghjk ODRADZAM !!! (2) Pani w bardzo krótko obciętych włosach - arogancka i niegrzeczna w stosunku... opiekun zwierzaczka NAJLEPSZE, NAJBARDZIEJ FACHOWE, ODDANE I KOCHAJĄCE ZWIERZAKI PANIE WETERYNARZ W CAŁYM TRÓJMIEŚCIE (1) Z pomocy Magdy i Moniki korzystam niezmienne od 9 lat. Zwierzaków mam całą... Magda Bilińska Odradzam!!!uważajcie!!! (1) Panie z gabinetu są nie miłe i nie kompetentne. Dają mylne diagnozy.Uważam,... Nigdy więcej maćkowski - opinia (1) Zawsze fachowo, miło i tanio. Często kolejika ale da się wytrzymać. maćkowski ODRADZAM (1) Bardzo niesympatyczne, zwłaszcza pani w ciemnych włosach. Wszystko krytykują... xyz Polecam (1) Korzystam z usług obydwu Pań dosyć często, tym bardziej, że w domu to już... beata647 Polecam! (1) Trafiłam do tej lecznicy dzięki pozytywnym opiniom i bardzo się z tego... Kaa Anastazja (1) Niestety nie mam zbyt dobrych doświadczeń z tą lecznicą. Pierwszy raz... Anastazja alicja_p - opinia (1) Najlepsze specjalistki w zakresie weterynarii jakie znam, zawsze pogodne i... alicja_p