Wiarygodne rekomendacje?

Szukasz rekomendacji na niezawodny duży sedan, mini SUV lub hatchback z budżetem 30K kupiony nowy.

Próbowałem spojrzeć na opcje w pobliżu, ale nie ma zbyt wielu możliwości, aby podejść i wypróbować wiele pojazdów bez wcześniejszego planowania dokładnie tego, czego chcesz, więc staram się to zawęzić.

Przede wszystkim szukam dobrego, niezawodnego pojazdu, który jest wygodny na długie podróże i ma dobrą przestrzeń ładunkową, nie będąc zbyt głodnym benzyny. Zdecydowanie wymaga Android auto i monitorowania martwego pola.

Ja głównie jeżdżę autostradą i autostradą, ponieważ wszystko jest co najmniej godzinę drogi od domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukasz rekomendacji na niezawodny duży sedan, mini SUV lub hatchback z budżetem 30K kupiony nowy.

Próbowałem spojrzeć na opcje w pobliżu, ale nie ma zbyt wielu możliwości, aby podejść i wypróbować wiele pojazdów bez wcześniejszego planowania dokładnie tego, czego chcesz, więc staram się to zawęzić.
https://9apps.ooo/
Przede wszystkim szukam dobrego, niezawodnego pojazdu, który jest wygodny na długie podróże i ma dobrą przestrzeń ładunkową, nie będąc zbyt głodnym benzyny. Zdecydowanie wymaga Android auto i monitorowania martwego pola.

Ja głównie jeżdżę autostradą i autostradą, ponieważ wszystko jest co najmniej godzinę drogi od domu.

I got this,..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mechanik dorywczo (12 odpowiedzi)

Witam, zna ktoś może jakiegoś mechanika ewentualnie jakiś starszy Pan na emeryturze, który zna...

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (11 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Lakiery samochodowe, GDZIE? (10 odpowiedzi)

WITAM!!! wiecie może czy jest w gdańsku sklep lakierniczy by kupić lakier w sprayu odpowiadający...