Aleksandra - opinia (1) Dziękuję za przepiękny makijaż ślubny Aleksandra Przecudownie!!!!!! (1) Makijaż ślubny wykonany przez Panią Monikę był perfekcyjny, dokładnie taki... Asia J. Spotkanie (1) Witam serdecznie wszystkich i polecam w stu procentach panią Elżbietę.... Wiesia
Monika - opinia (1) Pani Karolina to Osoba profesjonalna,przy wykonywaniu przepieknego... Monika Izabela - opinia (1) Zajęcia z Panią Elą były niezwykle ciekawe i inspirujące, serdecznie polecam... Izabela Marek - opinia (1) Cała usługa wykonana kompleksowo i zgodnie z oczekiwaniami. Nawet jeśli... Marek Ula - opinia (1) Mogę z całego serca polecić tego „allegrowicza”. Motto Moniki idealnie... Ula Aleksandra - opinia (1) Najwyższa jakoś usługi Aleksandra Kasia K - opinia (1) Bardzo sympatyczna, miła atmosfera. Makijaż wykonany profesjonalnie, długo... Kasia K Agata - opinia (1) Do Magdy trafiłam po nieudanych próbnych makijażach i upięciach w innych... Agata Polecam Bognę! :) (1) Bogna jest bardzo miłą, wesołą i otwartą osobą, wykonała mój makijaż na ślub... Ania - opinia (1) Zamówiłam produkt. Konsultantka zadeklarowała, iż poinformuje mnie kiedy... Warto!! (1) Polecam, makijaż trwały, wysokiej jakości produkty, efekt zrobił wielkie... Ewelina Ceny zupelnie nie adekwatne do jakosci i trwalosci wykonanych uslug (1) Niestety wielkie rozczarowanie, ceny wyzsze niz w salonach jednak jakosc... Anna Milena - opinia (1) Profesjonalna, utalentowana, pełna pasji i pomysłów. Kosmetyki najwyższej... Milena Makijaż ślubny (1) Pani Małgorzata przyjechała punktualnie, jest bardzo profesjonalną,... Panna młoda Polecam! (1) Pani Iza przeprowadziła analizę kolorystyczną mojego typu urody, określiła... Marta pani Iza jest świetna!!! zadowolona klientka (1) Daję same szóstki, bo pani Iza jest świetna. Zna się na tym co robi. Widać,... Maria Super!!! Bardzo polecam!!! (1) Z Izą miałam okazję spotkać się gdy wracałam po urlopie macierzynskim do... Kasia Serdecznie polecam! (1) Karina to profesjonalistka, która dzięki zdolnym dłoniom podkreśli Twoją... Marta