Makijaz slubny I pamiatkowe zdjecia (1) Fantastic za, profesjonalna obsluga. Pani Dorota nie tylko dokladnie dobrala... Magda Sartin Polecam!! (1) Przemiła i profesjonalna osoba. Makijaże przepiękne! Polecam Grażynka Lepiej trafić nie można! Polecam! (1) Bardzo polecam współpracę z Aleksandrą! Profesjonalnie i kompleksowo... Marek
Polecam! (1) Makijaż ślubny był trwały, fryzura przemyślana, wszystko pasowało do siebie.... Karolina Makijaż gościa weselnego (1) Makijaż wykonany bardzo starannie, utrzymał się przez cały dzień i noc... Dominika Makijaż ślubny (1) Byłam i nadal jestem zachwycona! Wcześniej, na różne okazję, również... Bianka Polecam serdecznie! (1) Pani Ania jest profesjonalistką w każdym tego słowa znaczeniu. Korzystałam z... Marta Gorąco polecam :) (1) Bogna, realizując moją sesję brzuszkową zapewniła przyjazną, swobodną... Klaudia makijaż okazjonalny (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Magdę! Makijaż, który wykonała był... Paula Polecam za profesjonalizm (2) Z panią Magdą spędziłam dwa popołudnia na przeglądzie szafy i wspólnych... Kasia Makijaż ślubny (1) Pani Magda jest profesjonalistką w kazdym tego słowa znaczeniu. Wykonywała... Doris Profesjonalnie i miło (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w indywidualnych warsztatach makijażu,... Kinga Polecam serdecznie :) (1) Do Pani Bogny trafiłam przypadkiem i bardzo się cieszę że to właśnie ona... Renia zdecydowanie polecam :) (1) Bogna wykonała mój makijaż, kiedy byłam świadkiem na ślubie - był śliczny,... Emilia Najlepsza makijażystka (1) Pani Agata jest mistrzem, makijaże są piękne, świeżo wyglądają,dlugo się... Magdalena Serdecznie polecam (1) Pani Elżbieto , dziękuję za inspirujące spotkanie. W tak krótkim czasie... Małgorzata Bardzo dziękuję (1) Bardzo miła i przyjazna atmosfera ,dobre samopoczucie gwarantuje swobodę... Sonia Super !!!! (1) Bardzo polecam !! Miła atmosfera, a makijaż?! Makijaż marzeń !! Jeszcze raz... K Wspaniała kosmetyczka (1) Miałam przyjemność być kilka razy malowana przez Panią Agatę. Wspaniała i... ula Makijaż ślubny (1) Makijaż ślubny wykonany przez Bognę był idelany. Zdecydowanie mogę polecić... Iza