Makijaż ślubny (1) Z czystym sumieniem polecam Panią Agnieszke, od początku miała pomysł na mój... Sandra Naczke Mistrzyni ! (1) Agnieszka to cudowna, przesympatyczna osoba, która potrafi stworzyć taki... Marta Makijaż (1) Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm. Korzystam z usług Pani Agnieszki... Magda
Najlepsza wizażystka :) (1) W 100% polecam skorzystanie z usług Agnieszki :) jest profesjonalna w tym co... Anita Makijaż idealny (1) Polecam z całego serca Age. Malowała mnie dwukrotnie- pierwszy raz na mój... Kinga gabryel Pełen profesjonalizm (1) Pani Agnieszka malowała mnie na ślub i sesje zdjęciową. Oba makijaże piękne,... Szcześliwa Najlepsza makijażystka (1) Polecam Panią Agnieszkę, jest rewelacyjna w tym co robi. Po jej makijażu... Ania Pani Elu dziękuje (2) BARDZO DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNY MAKIJAŻ DLA ŻONY. Pani Ela wykonała mojej żonie... Irek polecam! (1) gorąco polecam to miejsce super klientka Polecam! (1) Pani Magdalena jest profesjonalistką. Doskonale potrafi dobrać makijaż do... Patrycja Zadroga Rewelacja! (1) Z całego serducha polecam! Makijaż byl świetnie dobrany mimo mojego... Ania Dabrowska Rewelacja! (1) Dwukrotnie skorzystałam z usług Pani Magdaleny i się nie zawiodłam.:)... Agnieszka Warto! (1) Do Bogny trafilam z polecenia kolezanki. I rowniez szczerze polecam innym!... Natalia Idealnie (1) Agnieszka tworzy przepiękne makijaże i przede wszystkim podchodzi do klienta... ADŻ Profesjonalizm w każdym calu! (1) Makijaż perfekcyjny! Kosmetyki z najwyższej półki, dzięki czemu makijaż... Kaja Makijaż studniówkowy (1) Wielki talent, profesjonalizm, przemiła osoba. Makijaż był przepiękny i... Karolina Stanka Profesjonalistka w każdym calu! (1) Dobre wyczucie stylu, znajomość trendów i zasad klasycznej elegancji. Polecam... Basia Makijaż studniówkowy (1) Po raz pierwszy skorzystałam z makijażu u Pani Joli i jestem zachwycona... M POLECAM!!! (1) Praca z Bogną to czysta przyjemność:) niezwykle kreatywna i pomysłowa pani... Monika Absolutnie polecam (1) Od wielu lat śledzę pracę duetu SISstyle i wielokrotnie miałam okazję być... Marta Pałucka