odpowiedz do opinii Pani Ani (1) Kazdy makijaż ślubny poprzedzony jest makijazem probnym,jak bylo i w tym... Ania-wizażystka Pełna fascynacja!!! POLECAM (1) Niezwykle utalentowna wizażystka,wyczarowała niesamowity makijaż a dodadkowo... Ewa Anna - opinia (1) Często chodzę na profesjonalne makijaże przed imprezą i Pani Ania mimo... Anna
Profesjonalizm i miła atmosfera w jednym (1) Kurs wizażu poprowadzony przez Elę był rewelacyjny! Jej rady są bardzo... Ola Pełen profesjonalizm (1) profesjonalne podejśćie do klienta, trafny dobór barw, a przede wszystkim... pearl 100% profesjonalizmu (1) 100 % profesjonalizmu i ogrom poczucia humoru!!Gorąco polecam!!! bogna.p Polecam! (1) Miła obsługa, fachowy makijaż, nie zawiodłam się. Naprawdę polecam:) Klaris SUPER (1) Pierwszy raz znlazłam gabinet z tak profesjonalnym podejsciem, zrobiono mi... Marlena WARTO (1) Super relaks, po kazdym zabiegu gratis makijaż, przy zabiegach... Kasia WSPANIAŁA:)))) (1) OGROMNY TALENT I PASJA :))) wyczarowała wspaniały makijaz panny młodej (... beata Płen profesjonalizm gorąco polecam (1) Ela to bardzo kontaktowa przesympatyczna osoba słuchająca uważnie klienta,... Ania Gorąco polecam! (1) Pani Ania zrobiła mi makijaż ślubny - rewelacja! Piękne wykonanie, super... Ania moim zdaniem najlepsza wizazystka jaka mnie malowala,pani Ela jest swietna!!! (1) Pani Ela jest doswiadczona,profesjonalistka ktora ma podejscie do... Angela Szachowska