Polecam !! (1) Korzystam z usług Pani Doroty już od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam. Z... shanti Szok! (1) Miłe Panie! Z usługi skorzystałam niedawno i jestem porażona efektem... Anula odkywanie swojej kobiecości (1) Pani Tatiana bardzo profesjonalnie podeszła do wykonywanego zabiegu, który... Anetka
zdecydowanie warto ! (1) Polecam usługi Pani Tatiany. Jestem bardzo mile zaskoczona naturalnością... Paulina szycie na miarę (1) Kochaniutkie Panie. Gorąco polecam wszystkim szycie ubrań u Pani Iwony. Kilka... Klara makijaż ślubny (1) Tego roku w lipcu spełniałam swoje życiowe marzenie "pójście za mąż" z... Ewelina Parker REWELACJA...POLECAM (1) Pani Aniu jest Pani do tej pracy stworzona wszystkim paniom polecam byłam... Monika olcia - opinia (1) świetna profesjonalistka,która czuje to co robi,z jej rąk wychodzą przepiękne... olcia POLECAM!!!! (1) Super!!!! POLECAM!!!!Profesjonalne wykonanie,trafny dobór kolorów.Widać, że... Gabriela Polecam! (1) Przed ważnym balem, udałam się na makijaż do Pani Doroty. Po raz pierwszy... Magda Truestyle (1) TrueStyle to połączenie dobrego smaku, wysokiej kultury, niesamowitej ręki... Joanna profesjonalny zespół makijażystek (1) Dziewczyny tworzą zgrany rodzinny duet Matki i Córki! dzięki ich współpracy... Joanna Beata - opinia (1) Bardzo bardzo dziękuje za tak piękny makijaż,który pani wykonała mi na... Beata Pełna fascynacja !!! POLECAM (1) Ela to niezwykle utalentowna wizażystka, przy tym bardzo miła, otwarta na... Monika R. pełen profesjonalizm (1) Doskonałe i perfekcyjne wykonanie. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Polecam... teresa Polecam!!!! (1) Profesjonalizm w każdym calu, trwały makijaż, jestem bardzo zadowolona! Ania gorąco polecam! (1) bardzo polecam panią Anię, chciałabym jej podziękować za prześliczny makijaż... aga Gorąco POLECAM!!! (1) Z całego serca serdecznie dziękuję pani Aniu. Pani odmieniła moją żonę i... Marek profesjonalizm w każdym szczególe (1) Pani Ania to bardzo sympatyczna, profesjonalna i punktualna wizażystka.... Mirka kazda kobieta jest piekna! (1) Ela, pozwala kazdej z nas uwierzyc w swoje piekno, kobiecosc. Wie, jak... qaq