Rewelacja (1) Pani Ola robiła mi makijaż slubny. Mam specyficzny typ urody i trzeba uważać... Irena Makijaż wieczorowy (1) Miałam okazję mieć zrobiony przez Panią Olę, wspaniały wieczorowy makijaż!... Agnieszka polecam!!! (1) Bardzo sympatyczna i zdolna wizażystka!!! Szybko i trafnie podejmuje... Dagmara Z.
Wow! (1) Wow - to odpowiednie słowo aby opisać zachwyt mojego męża i gości weselnych:)... Agnieszka Gorąco polecam! (1) Jestem zachwycona efektem pracy Pani Ani. Zarówno jakością usługi... Mila Mistrzyni (1) Rzęsy u Eleny przedłużam regularnie od maja. Początkowo przez około pół roku... KMK Styl i profesjonalizm! (1) Styl i profesjonalizm! Amenis Piękne i naturalne paznokcie! Rewelacja! Dziękuję :-) (1) Z usług Pani Ani i Jej stylizacji paznokcia korzystam już ponad rok i nie... Emilia Super!!! (1) Aniu bardzo dziękuję, że pomogła mi Pani uwierzyć w siebie. Nasze spotkanie... Barbara Urodzona wizażystka! (1) Jestem bardzo zadowolona z makijażu. Ania dokładnie wie jak powinna wyglądać... Ewa Żaneta - opinia (1) Pani Ania jest osobą jak najbardziej kompetentną i godną polecenia. Zrobiła... Żaneta Moja opinia (1) Osobiście ukończyłam kurs u Pani Aleksandry Matuszak i jestem bardzo... Adrianna Syposz (Redo) Jestem bardzo zadowolona:))) (1) Dzis miałam spotkanie z Elą Skoczeń. Jest to przesympatyczna osoba z dużym... Altea Zaduńska DOSKONALA WSPOLPRACA (1) makijaz ktory wykonala Pani Elena byl dlugotrwaly,trafnie zostala dobrana... Marta WSPANIALY EFEKT PRACY PANI ELENY (1) skorzystalam z uslugi pani Eleny po raz pierwszy,ale na pewno nie... Marta Polecam ! (1) Pani Ola jest naprawdę godna polecenia. Duże doświadczenie, perfekcjonizm,... RenataL REWELACJA! (1) Panią Elenę poleciła mi znajoma z pracy. Wspominała, że Pani Elena jest... Majka Gorąco polecam! (1) Pełen profesjonalizm świadczonych usług! Polecam obydwie Panie! Dzięki Kasi... Kasia cudowne oblicze żony (1) Witam wszystkich. Panią Aleksandrę poznałem przez kolegę. Przygotowała... Wiktor SUPER METAMORFOZA (1) Chciałabym serdecznie podziękować za profesjonalne doradztwo, wspólne zakupy... aleksa