Żaneta - opinia (1) Pani Ania jest osobą jak najbardziej kompetentną i godną polecenia. Zrobiła... Żaneta Moja opinia (1) Osobiście ukończyłam kurs u Pani Aleksandry Matuszak i jestem bardzo... Adrianna Syposz (Redo) Jestem bardzo zadowolona:))) (1) Dzis miałam spotkanie z Elą Skoczeń. Jest to przesympatyczna osoba z dużym... Altea Zaduńska
DOSKONALA WSPOLPRACA (1) makijaz ktory wykonala Pani Elena byl dlugotrwaly,trafnie zostala dobrana... Marta WSPANIALY EFEKT PRACY PANI ELENY (1) skorzystalam z uslugi pani Eleny po raz pierwszy,ale na pewno nie... Marta Polecam ! (1) Pani Ola jest naprawdę godna polecenia. Duże doświadczenie, perfekcjonizm,... RenataL REWELACJA! (1) Panią Elenę poleciła mi znajoma z pracy. Wspominała, że Pani Elena jest... Majka Gorąco polecam! (1) Pełen profesjonalizm świadczonych usług! Polecam obydwie Panie! Dzięki Kasi... Kasia cudowne oblicze żony (1) Witam wszystkich. Panią Aleksandrę poznałem przez kolegę. Przygotowała... Wiktor SUPER METAMORFOZA (1) Chciałabym serdecznie podziękować za profesjonalne doradztwo, wspólne zakupy... aleksa zdecydowanie polecam (1) wykonałam u Pani Marity makijaż wieczorowy- smoky eyes- nie wierzę własnym... Karolina Serdecznie Polecam!!!!!! (1) Rewelacyjne podejscie do klienta, przemila atmosfera i oszalamiajacy efekt... Ania G Certyfikat z wizażu... (1) W czerwcu tego roku zrobiłam kurs wizażu u Pani Anny Biel... Bardzo polecam... Ewa :) Lepiej niż panna młoda :) (1) Pani która mnie malowała, umalowała mnie tak, że większość moich znajomych... Barbaritka Wizja i profesjonalne doradztwo! (1) Pani Marita robi świetny i trwały makijaż. Z uwagą dobiera kolory i... Aga D Z pasją... (1) Fachowcy spełniają nasze oczekiwania inni mniej, a reszta w ogóle. Pani... Anula Rewelacja!! BARDZO POLECAM (1) Profesjonalna, sympatyczna i bardzo dokładna! Rzęsy, które miały mi się... Anna profesjonalizm w najwyższej formie! (1) Pani Marita jest niezwykle utalentowaną i profesjonalną wizażystką. Potrafi... Agnieszka Pęcak anna_225 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z rzes,sa naturalne i delikatne,wlasnie o taki efekt... anna_225 Gorąco polecam! (1) Witam serdecznie wszystkich poszukujących nowej drogi życia i marzących o... Marita