Profesjonalizm i Elegancja (1) Polecam wszystkim skorzystanie z profesjonalnych usług Pani Aleksandry.... Wojciech Tylko Elena tak potrafi :) (1) Jestem modelką, Elena już dużo razy malowała mnie, na sesje zdjeciowe... Sylwia Kotłowska oby takich szkol jak najwiecej (1) Polecam wszystkim szukającym mozliwosci rozwoju, jak i dalszego... adrianna
Intensywna szkoła makijażu (1) Od 10czerwca jestem dyplomowaną wizażystką.Szkołę ukończyłam pod kierunkiem... Lilla Józefowicz kurs wizażu (1) odbyłam kurs wizazu polecam jak najbardziej...... bardzo miła... hania intensywny kurs wizażu (1) Witam wszystkich. Panią Aleksandrę poznałam przez przypadek w innej... Ola sympatycznie i fachowo (1) Pani Dorota potrafi dostosować się do najtrudniejszych warunków pracy i... Ania Polecam:) (2) Pani Elena to 100 % profesjonalistka, potrafiąca dokonać cudów;) Makijaż... agata Fantastyczna !!!! (1) Z czystym sumieniem moge polecic Pania Elzbiete , jest naprawde swietna... Dorota Polecam (1) Dzięki Pani Kasi czułam się cudownie na swoim ślubie makijaż wykonany... Ewela No cóż (1) Niestety moja opinia będzie troszkę inna od poprzednich. Mialam okazję... kasia kurs wizażu (1) Skorzystałam z oferty szkoleniowej p.Anny Biel i jestem bardzo zadowolona z... Danuta Sokolnicka Elena - pełen profesjonalizm! (1) Eleno dziękuję za piękny makijaż ślubny i za niecodzienny, oryginalny a... Agnieszka jestem bardziej pewna siebie (1) Dzięki za zmianę kury domowej w 100 % kobietę. Nauka makijażu i wspólne... Asia MOJE STOPY (1) Wypielęgnowane, zdrowe stopy są teraz nie tylko podstawą mojego dobrego... iza Diękuję!!! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem! Tym bardziej że słyszę dookoła mnie same... Bogusia Polecam innym (1) Profesjonalnie,niesamowity talent,niskie ceny . POLECAM Barbara POGOTOWIE S.O.S. dla wadliwie zaaplikowanych rzęs (1) niniejszym dziękuję P. Tatianie za uratowanie moich zniszczonych rzęs przez... beti KONIEC Z ROZMAZANYMI OCZAMI I TUSZAMI... (1) ... patrzę w lustro i widzę duuuże oczy i taaaakie cudowne rzęsy - rewelacja... Asia Rewelacja (1) Kochane kobietki, jeżeli macie wątpliwości to na prawdę niepotrzebnie. Rzęsy... Kamila