intensywny kurs wizażu (1) Witam wszystkich. Panią Aleksandrę poznałam przez przypadek w innej... Ola sympatycznie i fachowo (1) Pani Dorota potrafi dostosować się do najtrudniejszych warunków pracy i... Ania Polecam:) (2) Pani Elena to 100 % profesjonalistka, potrafiąca dokonać cudów;) Makijaż... agata
Fantastyczna !!!! (1) Z czystym sumieniem moge polecic Pania Elzbiete , jest naprawde swietna... Dorota Polecam (1) Dzięki Pani Kasi czułam się cudownie na swoim ślubie makijaż wykonany... Ewela No cóż (1) Niestety moja opinia będzie troszkę inna od poprzednich. Mialam okazję... kasia kurs wizażu (1) Skorzystałam z oferty szkoleniowej p.Anny Biel i jestem bardzo zadowolona z... Danuta Sokolnicka Elena - pełen profesjonalizm! (1) Eleno dziękuję za piękny makijaż ślubny i za niecodzienny, oryginalny a... Agnieszka jestem bardziej pewna siebie (1) Dzięki za zmianę kury domowej w 100 % kobietę. Nauka makijażu i wspólne... Asia MOJE STOPY (1) Wypielęgnowane, zdrowe stopy są teraz nie tylko podstawą mojego dobrego... iza Diękuję!!! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem! Tym bardziej że słyszę dookoła mnie same... Bogusia Polecam innym (1) Profesjonalnie,niesamowity talent,niskie ceny . POLECAM Barbara POGOTOWIE S.O.S. dla wadliwie zaaplikowanych rzęs (1) niniejszym dziękuję P. Tatianie za uratowanie moich zniszczonych rzęs przez... beti KONIEC Z ROZMAZANYMI OCZAMI I TUSZAMI... (1) ... patrzę w lustro i widzę duuuże oczy i taaaakie cudowne rzęsy - rewelacja... Asia Rewelacja (1) Kochane kobietki, jeżeli macie wątpliwości to na prawdę niepotrzebnie. Rzęsy... Kamila Polecam !! (1) Korzystam z usług Pani Doroty już od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam. Z... shanti Szok! (1) Miłe Panie! Z usługi skorzystałam niedawno i jestem porażona efektem... Anula odkywanie swojej kobiecości (1) Pani Tatiana bardzo profesjonalnie podeszła do wykonywanego zabiegu, który... Anetka zdecydowanie warto ! (1) Polecam usługi Pani Tatiany. Jestem bardzo mile zaskoczona naturalnością... Paulina szycie na miarę (1) Kochaniutkie Panie. Gorąco polecam wszystkim szycie ubrań u Pani Iwony. Kilka... Klara