JESTEM ZACHWYCONA (1) Pani Ania to prawdziwa artystyczna dusza. Pełna twórczej pasji, utalentowana... Żana Bakowska Dziękuję! (1) Dziękuję Pani Ani za przepiękny makijaż ślubny. Przeszedł moje oczekiwania.... Monika Justyna W. - opinia (1) Ukończyłam intensywny kurs wizażu. Jestem bardzo zadowolona. Nauczyłam się... Justyna W.
polecam (1) szukałam profesjonalnego i intensywnego szkolenia i znalazłam. Każdy nauczy... Gina Polecam Ewunie z calego serca! (1) Witam wszystkie Panie, Chcialabym polecic Ewe wszystkim kobikom, ktorym... Anula Jestem absolutnie zachwycona (1) Jestem zachwycona umiejętnościami i perfekcją tej pani. Makijaż w cudownych... Martyna Mazurkiewicz Jestem bardzo zadowolona:) (1) Pani Ela wykonała mi fantastyczny makijaz do slubu, ktory olsnil mnie i... Halina Polecam (1) Ukończyłam kurs stylizacji i kreowania wizerunku a obecnie uczęszczam na kurs... G. absolutny talent, pasja i wieloletnie doświadczenie (1) ooo, Panią Anię pamiętam jeszcze z czasów, kiedy robiła pokazy makijażu w... Malgorzata Jurkowlaniec Ditka - opinia (1) kochane babeczki ja oddaje sie wrece Oli za każdym razem i nie usłyszałam... Ditka Rewelacja (1) Pani Ola robiła mi makijaż slubny. Mam specyficzny typ urody i trzeba uważać... Irena Makijaż wieczorowy (1) Miałam okazję mieć zrobiony przez Panią Olę, wspaniały wieczorowy makijaż!... Agnieszka polecam!!! (1) Bardzo sympatyczna i zdolna wizażystka!!! Szybko i trafnie podejmuje... Dagmara Z. Wow! (1) Wow - to odpowiednie słowo aby opisać zachwyt mojego męża i gości weselnych:)... Agnieszka Gorąco polecam! (1) Jestem zachwycona efektem pracy Pani Ani. Zarówno jakością usługi... Mila Mistrzyni (1) Rzęsy u Eleny przedłużam regularnie od maja. Początkowo przez około pół roku... KMK Styl i profesjonalizm! (1) Styl i profesjonalizm! Amenis Piękne i naturalne paznokcie! Rewelacja! Dziękuję :-) (1) Z usług Pani Ani i Jej stylizacji paznokcia korzystam już ponad rok i nie... Emilia Super!!! (1) Aniu bardzo dziękuję, że pomogła mi Pani uwierzyć w siebie. Nasze spotkanie... Barbara Urodzona wizażystka! (1) Jestem bardzo zadowolona z makijażu. Ania dokładnie wie jak powinna wyglądać... Ewa