REWELACJA! (1) Pani Liwia malowała mnie kilka razy,m.in. na mój ślub . jestem zachwycona jej... madziarexx zuz - opinia (1) Pani Róża Topolnicka wykonywała makijaż na mój ślub. Byłam bardzo zadowolona!... zuz genialna makijażystka (1) Witam wszystkich zainteresowanych! Chciałabym gorąco polecić makijaże pani... Anna Ochman
Rewelacja!!! :D (1) Serdecznie polecam wszystkim makijaże u Pani Róży :) Świetny kontakt, bez... Hania Przepiękny makijaż - nigdy nie byłam tak piękna :) (1) Panią Elenę cechuje pełen profesjonalizm i ludzkie podejście do dnia, w... Ewelina Ośmiałowska TYLKO Z ELĄ (1) Pozdrowienia dla Elżuni! To jest to, czego szukałam! Profesjonalizm w... Iwona PEŁEN PROFESJONALIZM (1) PANI KASIU JEST PANI CUDOWNA!!!! RENIA Magiczna osoba :-) (1) Ela zainspirowała mnie do spróbowania swoich sił jako wizażystka ;-) Bardzo... pawisikorka WSPANIAŁA WIZAŻYSTKA!!! (1) Słowo DZIĘKUJE dla Ani to naprawde za mało by wyrazić moją wdzięczność za... Gosia pelna profeksa...nic dodac nic ujac:) (1) Bylam w paru miejscach i rozne byly efekty... u Eleny rzeski sa mega... Zadowolona gorąco polecam! (1) Ania jest perfekcjonistką! Z brzyduli stworzy nieziemskiego Anioła! Padam do... asia JOANNA- fantastyczny make-up (1) Z Anią spotkałam się pierwszy raz na makijażu próbnym. Ujęło mnie jej... Sieklicka Joanna Agnieszka - opinia (1) Makijaż ślubny, który wykonała mi Pani Ania był piękny i trwały. Po spotkaniu... Agnieszka Ciężko... (1) w kilku słowach opisywać pracę Ani... Pierwszy raz trafiłam do niej przy... Kamila super!!! (1) Polecam z całego serca Panią Ewę. Super klimat, bezstresowo, przemiła osoba.... Julia Sylwia G. Gdynia - opinia (1) Fachowa obsługa, miły kontakt, piękne makijaże. Polecam. Sylwia G. Gdynia kurs Koszalin (1) Polecam fime Anna Biel, bralam udzial w grupowym kursie wizazu w Koszalinie,... Małgorzata Kreatywna czarodziejka wizerunku! (1) Kreatywna czarodziejka wizerunku! Polecam Panią Dorotę jest arcyfantastyczną... Sylwia Nawrot profesjonalnie i pieknie.. (1) Do Ani Szymczak , L'Arte trafiłam zrozpaczona doświadczeniami próbnych... Anna pełen profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolona z makijażu Ani - ślubnego jak i z sesyjnego.makijaże... Ania