Rewelacja! (1) Z całego serducha polecam! Makijaż byl świetnie dobrany mimo mojego... Ania Dabrowska Rewelacja! (1) Dwukrotnie skorzystałam z usług Pani Magdaleny i się nie zawiodłam.:)... Agnieszka Warto! (1) Do Bogny trafilam z polecenia kolezanki. I rowniez szczerze polecam innym!... Natalia
Idealnie (1) Agnieszka tworzy przepiękne makijaże i przede wszystkim podchodzi do klienta... ADŻ Profesjonalizm w każdym calu! (1) Makijaż perfekcyjny! Kosmetyki z najwyższej półki, dzięki czemu makijaż... Kaja Makijaż studniówkowy (1) Wielki talent, profesjonalizm, przemiła osoba. Makijaż był przepiękny i... Karolina Stanka Profesjonalistka w każdym calu! (1) Dobre wyczucie stylu, znajomość trendów i zasad klasycznej elegancji. Polecam... Basia Makijaż studniówkowy (1) Po raz pierwszy skorzystałam z makijażu u Pani Joli i jestem zachwycona... M POLECAM!!! (1) Praca z Bogną to czysta przyjemność:) niezwykle kreatywna i pomysłowa pani... Monika Absolutnie polecam (1) Od wielu lat śledzę pracę duetu SISstyle i wielokrotnie miałam okazję być... Marta Pałucka Sesja dziecięca z okazji dnia babci i dziadka (1) Rewelacja! Inaczej nie da się opisać. Polecam serdecznie Paulina Prawdziwa profesjonalistka (1) Świetna współpraca na planie zdjęciowym. Agnieszka jest osobą pełną pasji i... Mental Fly Production Polecam :) (1) Z usług Pani Karoliny korzystałam drugi raz i oczywiście się nie zawiodłam :)... Kasia Polecam (1) Pani Kasia malowała mnie do ślubu. Pełen profesjonalizm i super atmosfera.... Anita Indywidualny kurs (1) Korzystalam z indywidualnego kursu makijazu, z ktorego jestem bardzo... Hania Super (1) Wspaniała obsługa, makijaż piękny, napewno jeszcze skorzystam z usług, polecam Iwona Orzołek Pełen profesjonalizm przystępne ceny w przemiłej atmosferze (1) Gorąco polecam usługi u Pani Katarzyny. Byłam bardzo zadowolona z... Ata W dieta Kaczmarek (1) Obsługa perfekcyjna Katarzyna Kaczmarek, Lider Forev po makijaż do Izki ;-) (1) spośród wielu makijażystek jakie poznałam, Iza jest najbardziej oddaną swojej... Beata Genialna wizażystka (1) Polecam usługi tej firmy. Maya jest bardzo profesjonalna i kreatywna.. z... Ola