Polecam! (1) Bogna to przemiła osoba, bardzo kontaktowa, chętna by zarówno wysłuchać... Asia Makijaż do sesji lookbookowej (1) Serdecznie polecam tą zdolną i kreatywną makijażystkę, która jest w stanie... Alora Katarzyna Januszewska Polecam Magdę! (1) Miałam przyjemność być malowana (i nie tylko) na sesję zdjęciową. Bardzo... Justyna
Najlepsza! (1) Malowało mnie już wiele wizażystek, ale żadna nie ma tylu pomysłów i takiej... Berenika kompleksowa pomoc, gorąco polecam!!! (1) Z Dorotą umówiłam się na przegląd szafy oraz na zakupy, bo jak coś robić to... Ola Super - polecam! (1) Milo, przyjemnie, profesjonalnie. Piekny make-up, sympatyczna atmosfera,... Agniezska Makijaż na każdą okazję (1) Polecam Magdę na wszystkie okazje! Poradzi sobie z każdym makijażem, tym... Magda Makijaż na wesele (1) Magda malowała mnie na wesele mojej siostry. Zrobiła to ślicznie, bardzo... Kasia Niesamowity profezjonalizm! (1) Moja cera jest dość problematyczna( łojotokowe zapalenie skóry) nie każdy... Patrycja Wizazystka z pasja!! (1) Magda malowala mnie na moj slub. Kazda panna mloda wie konkretnie co chce I... Edyta S. Perfekcyjna i profesjonalna! (1) Magda spadła mi praktycznie z nieba. Na makijaż próbny szłam lekko... Jowita Makijaż ślubny (1) Szczerze polecam usługi Magdy.Pełen profesjonalizm!Dokładnie potrafi... Ewelina Magda zdziała cuda ! (1) Magda pracuje na bardzo dobrych kosmetykach, nie maluje każdej kobiety tak... Kamila Pełen profesjonalizm (1) Bardzo polecam Panią Magdalenę! Malowała mnie i moją świadkową na ślub!... Anna Makijaż dzienny i wieczorowy (1) Magda jest bardzo uzdolniona, doskonale odczytuje oczekiwania, dzięki jej... Ewa Idealny makijaż! (1) Polecam! Paulina Pełen profesjonalizm i wspaniale spędzony czas (1) Miałam kilkukrotnie przyjemność korzystać z usług Pani Magdy i zawsze byłam... Anna Wizażystka - cudotwórczyni! (1) Za każdym razem, kiedy oddaję swoją twarz w Magdy ręce jestem zachwycona... Ela Profesjonalizm w każdym calu (1) Bardzo profesjonalna stylistka praca z Anią to czysta przyjemność wywróciła... Karol Pełen profesjonalizm (1) Współpracowałem z Karolina przy okazji kilku sesji foto. Make-up świetny,... Grzego