Bardzo zadowolona klientka (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy Ani. Pozbyłam się wszystkich szarości i... Gabrysia Mega :) (1) Bogna to profesjonalistka. Zna się na rzeczy i zaraża swoją pasją. Makijaż... Ewa Goraco polecam! (1) Pelen profesjonalizm i mila atmosfera. Konkretnie i na temat, dobre podejscie... Anna
Swietna (1) Swietne podejście do klienta, bardzo dobry fotograf jak i wizażystka Adrianna Makijaż ślubny (1) Polecam gorąco makijaż Bogdy. Byłam bardzo zadowolona z makijażu ślubnego ,... Magda Serdecznie polecam! (1) Polecam! Bogna wykonuje piękny, profesjonalny i spersonalizowany makijaż.... Natalia Fantastyczna (1) Profesjonalna, sympatyczna, pomyslowa. Polecam Angelika Przecudowny Makijaż (1) Makijaż powalił na kolana wszystkich moich bliskich, był to makijaż specjalny... Edyta Makijaż ślubny z dojazdem (1) Przesympatyczna Pani Justyna niczym człowiek orkiestra spełniła moje... Gdynianka3 rewelacyjna, profesjonalna! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem pracy Pani Karoliny. Świetne wyczucie potrzeb... sarna Zadowolona Klientka (1) Wszystkim z czystym sercem moge polecić Panią Katarzynę ...jest rewelacyjna... Gosia Makijaż ślubny (1) Super człowiek i rewelacyjna wizażystka. Bardzo profesjonalnie się mną zajęła... Agnieszka Gorąco polecam!!! (1) Pani Jola malowała mnie na wesele przyjaciół. Doradziła i perfekcyjnie... Monika Najlepsza wizażystka!! (1) Polecam Agnieszkę jako wizażystkę!! Malowała mnie na ślub i jestem bardzo... Weronika Zarzycka NAJLEPSZA! Polecam! (1) Polecam, polecam! Zaangażowanie na 200% , perfekcyjna organizacja, i mega... Jennifer Bantulan-Warda Aga Kanka (1) kreatywność, trwałość, przemiła obsługa - to znaki firmowe! miło było... Aga Makijaż ślubny (1) Bardzo gorąco polecam wizażystkę Panią Anie. Na mój ślub wykonała makijaż... Sandra Szczerze polecam (1) Pani Agnieszka jest przemiłą osobą z bardzo rozległą wiedzą i profesjonalnym... Karolina Najlepsza! (1) Szukałam długo wizażystki która: pracuje na bardzo dobrych kosmetykach, nie... Agata Magia wizażu (1) Agnieszka jest mega profesjonalną rzetelną i przesymatyczną osobą. Charyzma i... Katarzyna Sikora