Sesja- idealny prezent pod choinke (1) Witam! Voucher na sesję fotograficzną dostaliśmy "pod choinkę " i jestem... Agnieszka Najlepsza z najlepszych! Makijaż sylwestrowy (1) Z całego serca polecam! Makijaż idealnie dobrany do cery i karnacji, pod... Patrycja Polecam w 100%! (1) Pani Izabela jest profesjonalistką w pełnym znaczeniu tego słowa, a do tego... Karolina
UWAGA-Wielki negatyw (3) Szanowne Panie, zdecydowałam się zamieścić negatywną opinię ponieważ Pani... Ania Makijaż ślubny (1) rewelka! byłam bardzo zadowolona z makijażu ślubnego, był bardzo delikatny i... Agata Polecam! (1) Niejednokrotnie trafiłam pod pędzle Magdy, przede wszystkim do sesji... Kasia St. Pełen profesjonalizm (1) Magda wykonywała mi makijaż na Komunię Świętą mojego bratanka. Makijaż... Paulina Makijaż Okolicznościowy (1) Wszystkim serdecznie polecam Jolę! Niesamowita, pełna energii kobieta!... Paulina3105 Stylizacja brwi (1) Pomimo moich złych doświadczeń w temacie stylizacji brwi, Pani Magdzie udało... Anna profesjonalizm (1) Pani Magda jest profesjonalna i wielozadaniowa. Przy miłej rozmowie i... Dag makijaż na studniówkę (2) najlepiej wykonany makijaż. całą studniówkę wytrzymał nawet się nie rozmazał... Dominika Lipińska Profesjonalna! Perfekcyjna! Przemiła! (1) Szczerze polecam Panią Jolę jako profesjonalną i utalentowaną wizażystkę.... Weronika, Borkowo Niesamowiete zdolności (1) Polecam wszystkim Pannom Młodym, Pani Ada - wielki talent, artystka, makijaż... Barbórka POLECAM!! (1) Korzystalam z indywidualnego kursu makijazu, z ktorego jestem bardzo... Joanna Indywidualny kurs makijażu (1) Wybrałam się do Bogny na indywidualny kurs makijażu. W ciągu prawie trzech... Patrycja Profesjonalistka w każdym calu (1) Makijaż wykonany przez Panią Jolę zrobił ogromne wrażenie na moich bliskich.... Ania, Borkowo Najlepsza makijażystka (1) Pomimo młodego wieku, Magda maduże doświadczenie, wie jak dobrac makijaz do... Justyna Talent i pasja... (1) ... Czuć od niej pozytywną energię, potrafi wydobyć piękno z kazdego a... Basia rewelacja i pełen profesjonalizm (1) Magdę polecam z całego serca. Po pierwszym nieudanym próbnym makijażu ślubnym... Agata Z. Polecam! (1) Polecam makijażystkę Bognę, naprawdę umie doradzić w kwestii makijażu. Bogna... Joanna