Makijaż ślubny (1) Pani Magda jest profesjonalistką w kazdym tego słowa znaczeniu. Wykonywała... Doris Profesjonalnie i miło (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w indywidualnych warsztatach makijażu,... Kinga Polecam serdecznie :) (1) Do Pani Bogny trafiłam przypadkiem i bardzo się cieszę że to właśnie ona... Renia
zdecydowanie polecam :) (1) Bogna wykonała mój makijaż, kiedy byłam świadkiem na ślubie - był śliczny,... Emilia Najlepsza makijażystka (1) Pani Agata jest mistrzem, makijaże są piękne, świeżo wyglądają,dlugo się... Magdalena Serdecznie polecam (1) Pani Elżbieto , dziękuję za inspirujące spotkanie. W tak krótkim czasie... Małgorzata Bardzo dziękuję (1) Bardzo miła i przyjazna atmosfera ,dobre samopoczucie gwarantuje swobodę... Sonia Super !!!! (1) Bardzo polecam !! Miła atmosfera, a makijaż?! Makijaż marzeń !! Jeszcze raz... K Wspaniała kosmetyczka (1) Miałam przyjemność być kilka razy malowana przez Panią Agatę. Wspaniała i... ula Makijaż ślubny (1) Makijaż ślubny wykonany przez Bognę był idelany. Zdecydowanie mogę polecić... Iza Lekcja makijażu indywidualnego (1) Dziewczyny, jeśli chcecie zrobić coś dla siebie, poznać tajniki makijażu i... Daria Lewicka Sesja brzuszkowa (1) Wybrałam się do Bogny wraz z narzeczonym na sesje brzuszkową. Jesteśmy bardzo... Ewa OPINIA (1) Dziękuję Pani Elu za cudowną naukę makijażu w Pani Pracowni . Trochę się... Petronelcia Gorąco polecam! (1) Profesjonalne usługi przesympatycznej Pani Sary. Polecam na każdą okazję.... Wiesława Kołosowska Makijaż (1) Talent Sary (bo uważam, że to słowo, aniżeli słowo "praca", bardziej pasuje... Magdalena Dybowska Sesja brzuszkowa (1) Serdecznie polecam sesję brzuszkową u Bogny! Piękne zdjęcia gwarantowane :) Kamila Warsztaty makijażu wieczorowego (1) Bardzo profesjonalne szkolenie makijażowe, przeprowadzone rzetelnie i bardzo... B4jk4 Warsztaty makijażu dziennego (1) Warsztaty prowadzone przez Panią Agatę dostarczyły mi cennej wiedzy na temat... Anka Makijaż ślubny (1) Z całego serca polecam! Makijaż wykonany przez panią Agnieszkę sprawił, że w... Michalina Warsztaty makijażu (1) Cudowna atmosfera warsztatów. Profesjonalne podejście i mnóstwo przydatnych... Gosia