Włoszczyzna

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, prof. Stefana Myczkowskiego 1

Sylwia - ocena (1) Od lat chodzimy na picke na garnizon. Jakość zawsze ta sama, jeszcze nigdy... Sylwia Tomasz - ocena (1) Najlepsza i w dobrej cenie Tomasz Basia - ocena (1) Mega pyszna idealne dodatki i super obsługa Basia
Piotrek - ocena (1) Najlepsza pizza w trójmieście Piotrek Marek - ocena (1) Dobre składniki, trzyma bardzo wysoki poziom i jakość od lat, świetne... Marek zimek - ocena (1) najlepsza picka jaka jadlem w Gdansku zimek Mea - ocena (1) Fantastyczny smak. Najlepsza pizza w Gdańsku, a może i nawet w całym Trójmieście Mea Kornel - ocena (1) Wspaniała, moja ulubiona pizza tartufo Kornel mac - ocena (1) Zawsze pyszna pizza na cienkim cieście. Ceny wyjątkowo niskie jak na taką... mac MJ - ocena (1) Średnio jestem tam 3x w miesiącu - pizza rewelacyjna, składniki pyszne i... MJ G - ocena (1) Pizza jest absolutnie najwyższej jakości. Za każdym razem. Świetnie dobrane... G Mona - ocena (1) Najlepsza pizza w Gdańsku Mona Wojtek - ocena (1) Jedna z lepszych pizzerii w Gdańsku. Zawsze pyszne Wojtek Pawo - ocena (1) Wybitna pizza, w Gdańsku Pawo K - ocena (1) Pizza,obsługa -wszystko na najwyższym poziomie! K Artur Elert - ocena (1) Najlepsza pizza w trójmiescie. Jestem z nimi od początku, nie zwalniają... Artur Elert Bronx - ocena (1) Przepyszna pizza, najlepsza na mieście. Za każdym razem kiedy jesteśmy, pizza... Bronx Artem - ocena (2) Słabe jedzenie. Pizza sucha i mdła Artem Kot - ocena (1) Jestem waszym stałym klientem od początku, najpierw na morenie, teraz na... Kot SzM - ocena (1) moja ulubiona pizza w Gdańsku SzM