Włoszczyzna

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, prof. Stefana Myczkowskiego 1

Marek - opinia (1) Pizza zawsze tak samo dobra i miła obsługa, polecam:) Marek Bartosz - opinia (1) Pizze poprawne ale ciasto cienkie jak papier Bartosz Anna - opinia (1) Bardzo dobra pizza i deser.Brak wieszaków na kurtki.Miejsce nie zachęca do... Anna
P.O. - opinia (1) Zawsze miła obsługa. Pizza jest rewelacyjna, taka perełka wśród ubogiej... P.O. Sara - opinia (1) Najlepsza jaką jadł w życiu (łącznie z tymi we Włoszech). Zawsze idealna,... Sara Karolina - opinia (1) Najlepsza pizzeria, wracam tam od kilku lat ️ Karolina Michał - opinia (1) Bardzo smaczna pizza i pyszna lemoniada Michał Bartosz - opinia (1) Niezmiennie najlepsza pizza w Gdańsku i dodatkowo w normalnej cenie. Bartosz Lukas - opinia (1) Pizza pyszna szczególnie na garnizonie Lukas wiktor - opinia (1) Od dłuższego czasu przynajmniej raz w tygodniu, smak to pojęcie względne ale... wiktor Wnk - opinia (1) Jestem naprawdę mega pod wrażeniem, spontanicznie weszłam po pracy do lokalu... Wnk Kovi - opinia (1) Bardzo wysoki poziom pod każdym względem Kovi Kovi - opinia (1) Korzystałem kilka razy. Dla mnie na mapie Trójmiasta obowiązkowa pozycja na... Kovi jolka - opinia (1) Pizza smaczna ale tak cienka że trójkąta nie można utrzymać w ręku i zwisa... jolka P.O. - opinia (1) Moja ulubiona pizza. Pyszny spód, prosta, pyszna. Sympatyczna obsluga.... P.O. Wiolcia - opinia (1) Bardzo smaczna pizza, sympatyczna obsługa oraz krótki czas oczekiwania na... Wiolcia Kewin - opinia (1) Pizza najsmaczniejsza jaka jadłam w życiu. Znacznie lepsza niż we Włoszech.... Kewin Stały klient - opinia (1) Pyszna pizza i profesjonalna obsługa. Stały klient kwr - opinia (1) Bezsprzecznie najlepsza pizza. Insalata to idealne połączenie świeżych... kwr D. - opinia (1) Wracam tam bardzo chętnie. Moja ulubiona pizzeria. D.