Włoszczyzna

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, prof. Stefana Myczkowskiego 1

Tomeczeczeq - opinia (1) Tartufo - majstersztyk. Bardzo dobra lemoniada. Tomeczeczeq Piotr - opinia (1) Najlepsza pizza w Gdańsku! Super obsługa i atrakcyjne ceny! Piotr Ola - opinia (1) Pizza pyszna, obsługa rewelacyjna! Ola
Dawid - opinia (1) Najlepsza pizzeria! Nie tylko w Gdańsku, ale w ogóle. Jestem stałym bywalcem... Dawid Paul - opinia (1) Przepysznie. Moja ulubiona pizzeria. Paul TomStar - opinia (1) Od kilku lat mój gdański numero uno. Znakomita jakość w przystępnej cenie TomStar klima1410 - opinia (1) Świetna włoska pizza. Szczególnie polecam piątkowe krewetki tygrysie. klima1410 Krzysztof - opinia (1) Jestem wiernym klientem, bywam gdy tylko mogę. Krzysztof Beata - opinia (1) Bardzo dobra pizza. Cienkie ciasto i świetne dodatki. Super obsługa i wystrój:) Beata KASIA - opinia (1) Przepyszna pizza, miła i szybka obsługa :) KASIA Monika - opinia (1) Za cienka. Wszystko pływa i można ją jeść łyżką Monika Magda - opinia (1) Najlepsza pizza na cienkim cieście jaką jadłam. Jemy regularnie od kilku lat... Magda Barni - opinia (1) Pizzę dostałem przypalona :/ CZas oczekiwania na pizzę przy pustej sali 30min... Barni Łukasz - opinia (1) Resteuracje dla ludzi szczególnie na garnizonie. Łukasz Karolina - opinia (1) Najlepsza pizza w Gdańsku, nigdy się nie zawiedliśmy ;) Karolina Konrad - opinia (1) Najlepsza pizza w 3miescie, przynajmniej z tych które próbowałem. polecam... Konrad ja - opinia (1) absolutnie najlepsza pizza w Trójmieście!!! ja Ap - opinia (1) Najlepsza pizza w 3mieście! Pyszna lemoniada i bardzo miła obsługa!! :) Ap Janek - opinia (1) Przeciętna pizza z elektrycznego pieca, nie wiem skąd te zachwyty. Janek Sandra - opinia (1) Jadałam już wiele razy i nigdy się nie zawiodłam! Pizza jest idealna, zawsze... Sandra