Włoszczyzna

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, prof. Stefana Myczkowskiego 1

Damian - opinia (1) Najlepsza pizzeria w Trójmieście o wyjątkowym kameralnym klimacie i... Damian Ulubiona pizzeria (1) Najlepsza pizza jaką jadłem, tak wyobrażam sobie smak oryginalnej włoskiej pizzy Marek Polecam (1) Bardzo smaczna pizza, fantastyczna obsługa urodziwych i miłych Pań. P.O.
Najlepsza pizza jaką jadłam!!!Polecam (1) Najlepsza pizza jaką jadłam!!!Polecam Mona Najlepiej! (1) Pizza pyszna i w rozsądnej cenie. Menu bogate, choć jest tylko 13 pozycji w... Natalia Adam - opinia (1) Jedno z lepszych miejsc z pizzą w Gdańsku. Adam Najlepsza! (1) Dla mnie najlepsza! Rewelacyjna obsluga, klimatyczne miejsce. Anna NAJ (1) wyśmienita pizza, doprawiona jak należy, składniki świeże, ceny odpowiednie.... Tomasz Włoska pizza (1) Najlepsza pizza jaką miałem okazje jeść w trójmieście (czerwony piec może się... autor pyyszna pizza (1) Dawno nie jadłem tak dobrej pizzy! Niebo w gębie, mój nowy numer 1 wśród... Tomek super! (1) PRZEPYSZNA pizza w rozsądnej cenie :) Maciek Polecam (1) Pizza na prawdę pyszna, chętnie wrócę. Jeden minus jest taki, że nie dowożą... Paulina rewelacja (1) pizza wyśmienita, polecamy wszystkim :) naprawdę warto!!! Manuela i Kewin Pysznie i szybko (1) Najlepsza pizza w Trójmieście :) Marcin Pysznie (1) Krem z pomidorów rewelacyjny! Misiek bardzo polecam (1) pizzeria godna polecenia, korzystaliśmy dwa razy, zawsze była bardzo dobra :) Adam Bombowe placki (1) Naprawdę rewelka. A krem z pomidorów - bajeczny! Bea Dobry standard gastronomii (5) ceny są raczej wysokie, można zjeść w trójmieście bardzo dobrą pizzę za... Wojciech Miejsce godne polecenia (1) Gorąco polecam to miejsce. Sam zachęcony wraz z narzeczoną udaliśmy się do... Maciek najlepsza pizza u Sąsiadów (1) Niepozorna Włoszczyzna to smakowa bomba! krótkie, proste menu, smaki, które... Łuki