Włoszczyzna

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, prof. Stefana Myczkowskiego 1

polecam (1) Bardzo smaczna pizza, szybki czas oczekiwania. yone POLECAM !! (1) Zawsze pyszna pizza i miła obsługa !!! Polecam :) Kamila Palce lizać! (3) Niesamowite, klimatyczne miejsce. Kilkadziesiąt metrów kwadratowych żywo... Adam
Wysoka jakość za przystępną cenę (1) Dla mnie bomba! Tutaj naprawdę wysoka jakość idzie w parze z przystępną ceną.... Fanka włoskiej pizzy Wspaniałe odkrycie (1) Pyszna włoska pizza. Aromatyczne sery, świeże warzywa na cienkim cieście.... Ania :) (1) Faktycznie smak prawdziwej Włoskiej pizzy. Polecam :) Piotr Jak we Włoszech (1) Jeżeli chcecie zjeść pizzę na cieście grubym na dwa palce, o średnicy metra,... Dominik pyszne włoskie jedzenie (1) jedzenie bardzo dobre!polecam pizze i krem z pomidorów. Palce lizać K wspaniała pizza włoska (4) Nowe klimatyczne miejsce, wystrój zachęcający do konsumpcji na miejscu,... Beata Brudne obrusy! (1) Wszystko ok, tylko laska z obsługi nie ogarnia że brudne obrusy są. Wstyd,... kisiel1 Włochy w końcu są w Gdańsku (1) Przepyszna pizza, najlepsza w Trójmieście! Zawsze po skonsumowaniu pizzy,... Atam Super jedzenie i obsługa za bardzo przystępną cenę. (1) Wpadliśmy wczoraj na pizze. Wszystko bardzo nam smakowało i widać, że... Sara i Przemek super pizza (1) Bardzo dobra pizza. Jadłam tu wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłam. Oby tak... Basia Prawdziwie włoska pizza! (1) Polecam każdemu wizytę w tym lokalu, pizza jest genialna i mega smaczna.... Tomasz Super włoski smak (1) Bardzo ładny klimatyczny lokal. Miła uśmiechnięta obsługa i smaczna pizza to... pablo Pyszna włoska pizza za dobrą cenę (1) Warto odwiedzić to miejsce. To przytulna włoska pizerria. Menu zawiera... Morenianka