Woda na ulicach Banina

Czy ktos oprócz mnie zgłaszał może do Glincza info o uszkodzonych wodociągach np. obok hydrantu przy Księżycowej, przy delikatesach na Dąbrowie... woda od kilku tygodni leje się strumieniem powodując oblodzenie drogi, muldy, itd. Oprócz tego właśnie dostałem rachunek za wode: podwyżka o 10 gr/m3
Ponieważ z takiego rozszczelnienia wypływa ok 5 m3/godz wody łatwo policzyć że wszyscy za to płacimy jakieś 12 zł/dobę - 80 za tydzień, ponad 300 za miesiąc itd. - to tylko szacunki!
Mam wrażenie że ZUK Glincz ma to gdzieś, w końcu i tak płacimy za wodę - to te pare groszy w te czy we wte.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Woda na ulicach Banina

ten glincz niewiem dlaczego dalej zarzdza nasza woda w koncu do kiedy ma takie uprawnienia juz calkiem obrosli w piorka czas im zabrac koncesje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Woda na ulicach Banina

Dzwoniłem do Glincza - na Księżycowej jest uszkodzony drenaż. Rozkopywali to podobno 2 razy. Faktycznie jak jest długo sucho (tak jak teraz), to nie leci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Indygo (3 odpowiedzi)

Z osiedla Indygo szybko dojechać można do obwodnicy oraz do lotniska. Dostępna jest tu także...

alarm (42 odpowiedzi)

Cześć wszystkim :) Macie kogoś dobrego kto montuje domowe systemy alarmowe?

Szkola podstawowa (45 odpowiedzi)

Witam poprosze o opinie o szkole podstawowej i nauczycielach w Baninie , syn od września ma...