Wolny

42 letni szczupły, wolny, bez zobowiązań, młody duchem i podobno ciałem - poszukuje kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem. Kobietom zależnym - dziękuję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Re: Wolny

Przykro mi jestem szczęśliwie zajęta:)

Mój wpis miał tylko na celu zwrócenie uwagi na brak kontaktu do Ciebie.
Gdybym była zainteresowana takim ogłoszeniem, wolałabym zwrócić się bezpośrednio do Ciebie a nie przez forum.

Ale widzę, że już wyżej kontakt podałeś, więc powodzenia:)

Może się znajdzie taka której szukasz i spełni wszystkie Twoje oczekiwania!:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty się dałeś - skoro jesteś facetem w związku - to nie pisz pod takim anonsem. Ile masz lat ?
Szukasz Kobiety ?
Ja szukam.
Mądrej. Normalnej a nie osób zazdrosnych i gnuśnych.
A dając tu "anons" od razu mam przekkrój;)
Nieważne.
Szukam kobiety, ludzia a przypętują się zmęczone , gnuśne osoby nie radzące sobie z własnym życiem.
I to jeszcze mężczyzni, faceci.
Jezu. Szukam kobiety w sukience. A nie faceta w spodniach bez jaj.
Bez jaj.;)
aha.
Mój adres to djb7@o2.pl
Proszę by nie pisały do mnie kobiety, które nie potrafią czytać. Szukam kobiety do zwiążku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sprowokować ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nikt nie dał się sprowokować i musisz pisać sam ze sobą?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

@mikronezja
Podaj swój kontakt - o ile szukasz. A jeśli nie szukasz - nie pisz , bo po co ?;)
Tinker bell - jeśli jesteś wolna - nie uzalezniona od dzieci, męża, alimentów...też podaj - jeśli szukasz faceta.
Nie po to dałem anons by zbiegło się stado brzuchatych mężów.
Nie szukam kochanki a normalnej uczciwej, wolnej kobiety. Nie na siłe. A napewno nie sadyla i jego zazdrości. ;) Nie jestem gejem ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@sadyl
Rozumiem, że Ty posiadasz apteczkę - widocznie tego potrzebujesz i nie dajesz rady inaczej funkcjonować.
Mnie wystarczą plastry ;)
Choć nonstop użyczam ich innym osobom - bardziej potrzebującym ;)

No i "powaga" niektórych osób wychodzi na jaw. Czyste intencje ,zamiary ;) Ona69 już usunęła konto. Kobietom przystoi wstyd. Facetom także pod warunkiem, ze mają coś czego kobiety nie posiadają.

Nie zagaduję do nikogo - jak na razie dzieje sie odwrotnie. Wystarczy użyć trochę tego co siię dostało od stwórcy do myślenia. Kto tu pisze bez celu ? Anno - znasz mnie? Nikt mnie nie chciał ? Masz ciekawe podejście do poważnego tematu jakim jest bycie we dwoje. Jeśli patrzysz na to przez pryzmat "czy ktoś mnie zechce" - to gratuluję. Nie jestem kobietą, która szuka w taki sposób. Może Ty. Gdybyś przeczytała co napisałem - że nie jestem desperatem - to nie pisałabyś bzdur tutaj. Bo nie wiem po co to robisz. Pisz merytorycznie albo nie pisz tu wcale skoro niczego konstruktywnego nie wnosisz. Ja nie lubię ludzi niekonstruktywnych gadających -byle gadać (bo się nudzą lub czują się samotni), z czego nic nie wynika ;)Widzisz - jesteś dobrym przykładem osoby jakiej nie chcę przy sobie - więc może zagadka rozwikłana. Jesteś zapewne sama bo nikt Cię nie chciał jak to określiłaś. Ale to nie moja wina. Jeśli ktoś zechce to się odezwie, napisze o ile szuka. Nie zechce - nie napisze. Proste. Ja szukam - stąd to ogłoszenie. Bo wiem, że jest wiele kobiet normalnych, które potrafią rozmawiać o MERITUM a nie organizować jakieś dziecinne bojkoty co mnie akurat nie martwi wcale bo to świadczy o Tobie.
Kwestia dojrzałości - jak już wcześniej napisałem nie mylić z wiekiem.
Pozdrawiam.

Kochani proponuję zero wpisów pan karmi się każdym wpisem więc spokój nie piszemy nic ok, kochany chłopaku wiem żeś prawiczkiem i zalewa cię już to wszystko dogłębnie razem z moźdźkiem ale cóż takie życie a lat masz tyle co masz i nikt nigdy Cię nie chciał pomyśl!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

ex zagadaj do isztar czasem się tu pojawia - powinniście znaleźć wspólny język
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

@mikronezja
Szukam normalnej, która nie przysle mi golych zdjec z propozycjami natury erotycznej.

Droga Anno - - ja Tobie za to doradzę - proszek do pralki wsyp w inną komorę;)
Masz męża? Czy Cię opuscił ?
Nie zdziwiłbym się skoro jesteś aż tak opuszczona ;)
Własnie takich "panienek" NIE szukam.
Wierny przez kilkanaście lat - dla mnie to normalne.
Nie tolerujący zdrad, kłamstw i pomówień.
Wszystko napisane na wstępie.

> widzę u Ciebie jedynie jakąś katastrofę

Normalnie wróżka! Powiedz mi, gdzie ją widzisz.. może się na nią zdążę przygotować :D

> Chcesz się podpiąć pod mój anons ?

Nie. Zwróciłem jedynie uwagę na twój mało realny koncert życzeń. Bez żadnego osobistego przytyku.

> Zazdrościsz?

Czego? Może .. trochę.. zawartości twojej apteczki ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

aha. Skocz ,bracie jeszcze po wodę "święconą" (do proboszcza) bo zazdrosne kobiety najwyraźniej mają się o kogo "bić" ;)
Za komuny były takie maniery - "uprzejmie donoszę;)"
Droga Anno - skoro donosisz - to się ujawnij - masz jaja? Nie wymagam posiadania ich o ile jesteś kobietą ;)
"Uaktywnił" - agent śpioch ;)
Szukam kobiety na przekór owym poszukującym normalnego człowieka, który nie ma zaszłości , zatargów z przeszłością.
Nie wiem jaki masz droga Anno problem.
Zapewne dostałaś na waciki za to ;)
Masz w tym zysk tudzież - satysfakcję - ok.;)
Dojrzała nie jesteś - to pewne.;)

"Anna" zazdrosna i apeluje do Pana admina. Kobiety są sprzedajne ;)
Budka suflera;). Po nocy kobieta nie spi bo chce zatrzymac na wlasnosc. Pazernosc na wlasne samicze potrzeby ;)
Cóż niektórym "Annom" nie wystarcza własny dorobek ;)
Zatrudnij się jako adminka - zarobisz tu na umowę o dzieło ;)
Anna sie uaktywnila. Panie Kaczynski - ratuj Pan Polskę;)
Panie adminie - pilnuj mi Pan kobiety ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Adminie pilnuj pana na innym niku ma bana tak to ja -g-d-a się uaktywnil!

Oj...grono słuchaczy "kontemplaczy" tu...;)
Kazdy ma tu przepisik a zadne z Was nie czyta ;)
Język polski jest trudny.
Szukam. Czy znajdę? Zapewne gdybym podał numer gg, albo nie daj Boże - jeszcze telefonu...
Ktoś tu w mym wątku użył słowa "casting". Znamienne, że właśnie owa osoba czuje się najbardziej samotna z tych wszystkich, które się tu udzieliły.
Polecam jej ognisko - może się zintegruje i znajdzie, ;)
Tam casting jest najwyraźniej skumulowany na tzw. maxa.
Szybkie randki przy ognisku.;)
Kolejne ognisko proponuję dla samotnych , osamotnionych nawet nagle - byc może w sieci.
Ja szukam kobiety do związku - nie na siłe. Żadnej stalkerki. Bo taką mam od 5 lat. ;)
Pozdrawiam.

Dla ułatwiienia:
http://www.youtube.com/watch?v=akggeAwgQoo

Nie szukam kobiety szukającej miłości na siłe. Miłość to coś wielowarstwowego, powaznego. Jeśli pragniesz związku , partnerstwa i jesteś świadoma, że tego naprawdę chcesz - zapraszam.
Miłość to nie pluszowy miś. Miłość to nie złapanie faceta za rękę na deptaku i puste całusy. Jeśli nęka Cię samotność - to nie myl tego z potrzebą miłości w relacji partnertstwa.
Szukam dojrzałej kobiety (nie mylić z wiekiem) . Zdolnej do okreslenia własnych potrzeb. Rozmowy i dialogu z wybrankiem.

no tak, szczęściu trzeba pomóc, ale najpierw trzeba je znaleźć.
pozdrawiam tych, którzy szukają miłości, ja już tracę nadzieję.

Inne tematy z forum

Realnej na spacer (6 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...