Wolny

42 letni szczupły, wolny, bez zobowiązań, młody duchem i podobno ciałem - poszukuje kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem. Kobietom zależnym - dziękuję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Re: Wolny

No, to już rozumiem, że dalej nie szukasz ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ mikronezja :
podałem kolezance z pracy.
Przysłała mi swe nagie foty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zastanawia mnie jedno: ile emerytek, emerytów - dosłownie babć (również chyba w męskiej postaci) zebrało się w tym wątku. Komentarze osób - które absolutnie nic merytorycznie nie wniosły do niego. Sądzę zatem, że niektórym ludziom brak realnego życia, własnych zajęć z żoną , czy też kochanką, dziećmi skoro marnotrawią czas na puste wpisy w wątku nieznanej osoby. Emeryci czują zwykle pustkę, samotność oraz odrzucenie społeczne. Stąd zbierają się sąsiadki "na kawce", ciasteczku itd. Najlepiej gdy mają ciekawy temat do obgadania. Byle NIE o sobie;)
"A ta spod 6-ki ..to wie Pani, no;) Dosypać cukru kochanieńka ?"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

To nie jest tak, że dwie osoby się znajdą. Szczęściu trzeba dopomóc. Nic samo się nie dzieje:)

Ex, a nie pomyślałeś, że jak podasz adres mailowy czy GG, to może ktoś "właściwy" się do Ciebie odezwie?

Nie zostawił bo ma dość niepoważnej dzieciarni "fejsbukowej";)
Więc..? Zdjęcia też nie wklei bo nie jest desperatem, idiotą - szuka właśnie NIE desperatki, idiotki, dzieci neo...itp Traktuję swe ogłoszenia poważnie i tego wymagam od kogoś kto naprawdę szuka partnera. Jeśli ktoś ma uczciwe zamiary - to się znajdziemy ;) Znudzonym panienkom, niewiernym żonom - dziękuję bo to absolutnie nie mój klimat ;)
Pragnę związku a w nim nie ma miejsca na zdradę , kłamstwo itp. bo runie jak Babel.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

I znowu: wątek rozpoczęty, ale kontaktu żadnego ex nie zostawił. Ani adresu mailowego dla zainteresowanych niezależnych, empatycznych z otwartym umysłem. Nie zalogował się też, więc...?

~Mikronezja, wiem że mogę, ale nie jestem tak zdesperowana żeby stawać do castingu na forum ;-)
dam fory innym ha ha ha

był już taki anons..i podejrzewam, że tylko nick się zmienił. Czyżby jag..?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

i znowu zgadzam się z @Mikronezją :)

Ja to rozumiem, jako kobietę nie będącą w żadnym związku, w tym również w związku "na papierze" i "rozpadającym się" ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ona69
Ty już możesz, bo od wczoraj jesteś niezależna - ja tak to rozumiem :)

Re: Wolna

35 lat, już wolna, niezalezna pod względem finansowym, mieszkaniowym, posiadająca pracę. Rozliczona. Uśmiechnieta ładna czarnula.

może od byłego, może od alimentów, może od rodziny - rodziców byłego, może od wpływu dziecka, może od wszystkiego po trochu .... a co chcesz startować ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

~ex "Kobietom zależnym - dziękuję."
czyli co? zależnym od czego?....od kogo?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze zbudowany ? ;)
Jesteś kobietą ? ;)
Jeśli dobrze coś zbudowałeś - i nie wstydzisz się tego wysiłłku - Twoja żona jest zadowolona a i Ty sam "zbudowany" samym sobą - to powinieneś być szczęsliwy - ale ostatnio widzę u Ciebie jedynie jakąś katastrofę - drogi sadylu....;)
Co się stało ? ;)
Chcesz się podpiąć pod mój anons ? Zazdrościsz?
Faceci tak nie robią... ;)
Nie bądź baba...ech;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

> kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem

To jak ustabilizowany, inteligentny, miły, przystojny, dobrze zbudowany i WOLNY facet po 40-tce.
Taka Urban Legend ;)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.