42 letni szczupły, wolny, bez zobowiązań, młody duchem i podobno ciałem - poszukuje kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem. Kobietom zależnym - dziękuję.
518
Re: Wolny
~ex
(10 lat temu)
Jeśli mierzi Cię ów "bełkot" - to po co robisz sobie krzywdę obcując z nim ?;)
Masochista ?;)P
02
Cross
(10 lat temu)
Co za bełkot!
20
~M30+
(10 lat temu)
@mmm
wierz mi, że na pewno nie w przypadku @ex...
Z tej mąki nawet chleba nie będzie a co dopiero piernik :)
00
~mmm
(10 lat temu)
@M30+
wiatrak jest jak mlyn, mlyn robi make, a z maki robi sie piernik ;)
10
~ex
(10 lat temu)
"Jak mocno musi byc Pan zdesperowany aby szukac kobiety na forum .Czyzby w realu żadna juz nie chciala zainteresowac sie panską osobą? pozdrawiam"
skoro piszesz...podałem adres mail. Jesli jestes ciekawa, moze szukasz - to zapraszam;) A jesli nie szukasz - to po co piszesz ?
Pozdrawiam;)
03
~ex
(10 lat temu)
@Ilona
w realu mam zbyt wiele. Jak Ty oceniasz w realu ? Po wyglądzie ? ;)
Szukasz ? Jeśli nie szukasz to zauważ, że tu przyczepiają się Panowie szukający recepty na swoje życie;)
A ja szukam kobiety docelowo do związku, normalnej.
03
~Ilona
(10 lat temu)
Jak mocno musi byc Pan zdesperowany aby szukac kobiety na forum .Czyzby w realu żadna juz nie chciala zainteresowac sie panską osobą? pozdrawiam
11
~M30+
(10 lat temu)
""no cóż.... najgorzej, jak ktoś ma wymagania nie wiadomo, jakie a sam nie ma nic do zaoferowanie w zamian."
Pozwolisz że sam określę kogo szukam ?"
co ma piernik do wiatraka??
01
~ex
(10 lat temu)
@ Majka
A Ty szukasz? ;) Jeśli nie to nie sądzę by sensowne było Twe marnowanie czasu na pisanie tu. No chyba że szukasz i masz wymagania.
"no cóż.... najgorzej, jak ktoś ma wymagania nie wiadomo, jakie a sam nie ma nic do zaoferowanie w zamian."
Pozwolisz że sam określę kogo szukam ? czy masz jakieś obiekcje?
@sadyl
Nie mam dzieci ani rodziny - więc mam czas na forum - choć piszę tyle ile trzeba, na temat, merytorycznie. Tak samo postępuję w życiu. Facet który dużo gada a nic nie robi nie jest chyba wymarzonym partnerem dla kobiety. Kobiecie ujdzie plotkarstwo. Bo one tak mają. A faceci ?
Jeśli jesteś szczęśliwy w związku i dbasz o swoją kobietę - to Ci się chwali.
Ale skoro masz czas na forum zamiast zająć się własnym życiem....
Pozdrowienia;)
01
~ex
(10 lat temu)
No i jeszcze uwaga do Panów tu się udzielających.
Typu sadyl...etc...Nie szukam faceta a kobiety.
Więc nie sądzę byście mieli u mnie szanse ;)
Dbajcie o kobiety;)
01
~ex
(10 lat temu)
Zależy co;)
01
M-a-j-k-a
(10 lat temu)
@ex - grunt, że Tobie wyszło :P hehehe
30
~ex
(10 lat temu)
@ewa
No widzisz mam inaczej. Nie chcę kobiety, która uczepi się faceta z desperacji. Naprawdę. Chcę wartościowej relacji a nie kogoś byleby mieć bo nie mam. Stąd wzmianka o zwierzaku;) Gdzie tu kłamstwo ?;)
02
~ex
(10 lat temu)
Ile tu sympatii ;) Hejt i trolling..Mniej czasu poświęcam tu niż osoby nie mające niczego poważnego do powiedzenia..napisania niż teksty rodem z piaskownicy...Na szczęście życie nie zawsze jest tak smutne ;) Przykro mi jeśli niektórym nie wyszło ;)
01
Mama30plus
(10 lat temu)
no podobno nawet włosy mu nie wyszły....
20
~ewa
(10 lat temu)
Kupił bym psa i wtedy nie byłbyś bez zobowiązań. Więc znowu następne kłamstwo z twojej strony w życiu najlepiej wyszły ci włosy przyznaj sie :)
21
~sa∂yl
(10 lat temu)
> Nie narzekam na niedobór chętnych (raczej na nadmiar)
I masz czas na Forum?
Kurcze.. masz świetną organizację czasu. Zazdraszczam :)
00
~ex
(10 lat temu)
;) Wątek żyje własnym życiem:) No proszę;) Iluż doradców ;) Wróżbitów;) Dziękuję;) Proszę o pozwolenie szukania wg. własnych kryteriów. Czy zabronione jest ?;) Nie narzekam na niedobór chętnych (raczej na nadmiar). Ale - prawda - z racji, że nie szukam nikogo kto miałby się przy mnie męczyć i vice versa - jasno określam kryteria. Gdybym chciał po prostu "mieć" - kupiłbym psa.
Pozdrawiam inteligentnych;)
01
M-a-j-k-a
(10 lat temu)
no cóż.... najgorzej, jak ktoś ma wymagania nie wiadomo, jakie a sam nie ma nic do zaoferowanie w zamian.
20
~juppi44
(10 lat temu)
szukaj, szukaj. życzę powodzenia ale nie wróżę sukcesu
zbyt wybredny jesteś i zbyt zakochany w sobie (sam***bka w lustrze może o tym świadczyć)
twój problem polega na tym, że sam nie wiesz czego szukasz, albo jesteś uzależniony od zamieszczania anonsów, zmieniasz tylko nicki, ale nie jesteś na tyle inteligentny by nieco bardziej zmienić swoje "ogłoszenie"