Wolny

42 letni szczupły, wolny, bez zobowiązań, młody duchem i podobno ciałem - poszukuje kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem. Kobietom zależnym - dziękuję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Re: Wolny

Ha i właśnie o to chodzi szuka przebiera a sam sobą nic nie prezentuje oprócz pustej łysej głowy do tego nadmiernie wychudzony w głowie pusto a myśli że jak jest wolny i bez zobowiązań to tylko go brać tfu za darmo bym nie chciała! Pewnie to wina jego wychowania ale jest już na tyle stary aby sam sobie wszystko poukładać w łysej głowie ale mózg za mały w tym wychudzonym ciele....wszystko co pisze to kłamstwo i jest mądry tylko przed komputerem i zmieniając co chwile IP żenada....,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No oni to raczej do milczenia stworzeni nie są... jak widać :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

niby tak, ale czy potrafiliby milczeć??? Tu mam wątpliwości....

rozumieliby się bez słów

w sumie masz rację, jak się nad tym zastanowić :-)
Ciężko byłoby im się ze sobą dogadać.
Chyba, ze będą siedzieli razem, a każde będzie mówiło samo do siebie, samo sobie odpowiadało :D

;)Więc raczej słabo widzę ich wymianę zdań,ale słusznie,styl bardzo podobny;)tylko nie zawsze wiem co autor chciał przez to powiedzieć.

Przede wszystkim styl pisania podobny.
Piszą i sami sobie odpowiadają. Nie potrzebują innych forumowiczów, aby pociągnąć watek ;-)

;)Taaa pasująca do niektórych postów ex

najbardziej spodobał mi się wpis @wdr'a, który koledze zaproponował kontakt z @isztar.
Uśmiałam się do łez, ale jak najbardziej trafna uwaga :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może umówiła się z nim via mail.

@ona
Skąd pewność, że byłaś z tym co tu się tak reklamuje?

Szukasz,przebierasz....
A na spotkaniu jesteś nudny i nie masz nic do zaofiarowania.
Widzisz foto,jesteś zachwycony,naciskasz na spotkanie a
Jeśli kobieta ma więcej wpadasz w panikę,,
Tak,panie.....bez włosów.....

Żenada,
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

> Ogłoszenie jest jasne i precyzyjne

Właśnie: "ogłoszenie".
A Forum dyskusyjne nie jest miejscem na ogłoszenia sensu stricto - od tego jest odrębny dział portalu trojmiasto.pl. Umieszczając anons tutaj MUSIAŁEŚ wziąć pod uwagę możliwość komentowania twojego wpisu nie tylko przez osoby wybrane przez ciebie. No chyba, że jesteś na tyle ograniczony, że nie rozumiesz, co różni forum dyskusyjne od tablicy ogłoszeniowej ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

@ drogi brzdącu i sadylu - nie mozecie sobie we dwóch pogadać prywatnie? W realu ? Komunikujecie się jedynie przez neta? ;)
Ogłoszenie jest jasne i precyzyjne ale Ty dziwnym trafem założyłeś , że jestem Ci winien jakieś wyjaśnienia, prośbę o pozwolenie zamieszczenia tu ogłoszenia. Rozumiem, że to Twój prywatny folwark i bez Twej zgody - nic tu nie może zostać napisane ? Ile masz lat ? Niby inteligentny ... Po co się odzywasz skoro nie napisałem, że szukam faceta ?;) Jesteś ciekaw jak baba. Już napisałem, że zniewieściałych facetów - nie lubię. Ale widać czytasz co chcesz. A potem się wymądrzasz ;) Więc nie rozumiem sadylu Twej obecności w tym wątku bo zachowujesz się jak troll. Nudzisz się ? Żona nie woła ?
Pozdrawiam - mimo wszystko serdecznie. ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

@brzdącu:
Po prostu jestem ciekaw jego reakcji. Wyjścia ma trzy:
- zignorować mój wpis, nie mając nic sensownego na swoją obronę
- obrzucić mnie błotem, na co jestem przygotowany, dając jednocześnie wyraz temu, jaki jest miły i kulturalny ;)
- zanegować któryś ze swoich poprzednich wpisów, okazując brak logiki i niekonsekwencję

:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

@sadylu, nie ma najmniejszego sensu dyskutować. Koleś był już kiedyś blokowany i były usuwane jego wpisy, więc nasze odpowiedzi to tylko młyn na wodę. Pamiętasz wątek o byciu katolikiem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdyby ktokolwiek z Forumowiczów był dla ciebie ważny w życiu osobistym, wątku by nie było. Czysta logika.
Zatem nie liczysz się ze zdaniem żadnego z Forumowiczów. Czysta logika.
Po ch.. zatem piszesz na Forum DYSKUSYJNYM anons, który równie dobrze mogłeś zamieścić jako OGŁOSZENIE we właściwym dziale, np. tu: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/towarzyskie/ i uniknąć cierpienia duszy, związanego z czytaniem komentarzy?

A przy okazji: skoro ty nie liczysz się ze zdaniem innych - dlaczego inni mieliby się liczyć z twoim? Czysta logika ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie pokażesz swojej wyższości w taki sposób a jedynie głupotę. Dlatego nie mieszam. Osobiście wyznaję zasadę, że dla mnie liczy się opinia osób ,które są dla mnie ważne w życiu osobistym i tylko ich. Sam nie lubię oceniać ludzi bo Bóg nie dał mi takiego prawa. Natomiast zwracam uwagę komuś kto zachowuje się niepoważnie gdy dotyczy to mnie. Wtedy wyjaśniam owej osobie jak ja widzę jej zachowanie w stosunku do mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja tam pamiętam jegomościa, który sam sobie odpisywał, kilkoma postami na jeden czyiś wpis, raz był kobietą a raz facetem... ten sam schemat pisania - do każdego się przyczepić i zmieszać z błotem próbując pokazać swoja wyższość.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podałem , by zaspokoić babską ciekawość. Co gorsza - również u "męskiej " części odwiedzających. Nie lubię zniewieściałych facetów. Współczuję ich małżonkom:). Adres tymczasowy - stworzony na potrzeby tego ogłoszenia. Dla zainteresowanych.
Niech Ci nie będzie przykro - skoro jesteś szczęśliwa - to ja się cieszę:) Lubię szczęśliwych ludzi :)
Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....