Wolny

42 letni szczupły, wolny, bez zobowiązań, młody duchem i podobno ciałem - poszukuje kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem. Kobietom zależnym - dziękuję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Re: Wolny

"Napewno nie nadajesz się dla mnie ;)"
Panu Bogu za to dziękuję z całego serca....

" Bo we mnie był ex"
Bidulka, pewnie się teraz na depresję leczy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Nie zgadzam się, czasem pracuje się w takim środowisku i obraca się w takim towarzystwie, że trudno jest spotkać kogoś godnego uwagi (mam na myśli osobę, na widok której serce zabije nam szybciej)"
Bije na jaki widok ?;)
Bo moje nie ma oczu. Ślepe jest.;)
Ale kocha;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie ma mocnych na Mariolę ;) Ani na zniewieściałego admina....
ech opad rąk..a nawet i innych ;)
Ja sądzę, żę NIE rozumiesz ;)
"Rozumiem, że Tobie "
zadałaś mi pytanie ? czy napisałaś, że zrozumiałaś ??;)
Długo myslisz. Napewno nie nadajesz się dla mnie ;)
Długie myslenie kojarzy mi się z tłustymi babami, facetami spasłymi, z nadwagą...;)
Kiedyś taka jedna kobieta przyszła do mego pokoju i uchyliwszy drzwi zanuciła.." Bo we mnie był ex" ;)

"Po prostu szkoda mi ludzi markotnych, zawistnych, niespełnionych itp. itd. którym brak odwagi na "real".

Rozumiem, że Tobie odwagi na real nie brak? To skąd więc poszukiwanie kobiety na forum i w dziale ogłoszenia?
No, chyba że internetowe forum traktujesz jako real... bo innego nie znasz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Jak mocno trzeba byc zdesperowanym aby szukac kobiety na forum..."

Co do poziomu desperacji exa to nieco za bardzo zależy mu na przekonaniu nas o tym że jest szczęśliwym i mającym powodzenie u kobiet samcem alfa żeby było to wiarygodne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ilonka, żebyś nie miała wątpliwości i spała spokojnie:

http://forum.trojmiasto.pl/Poznam-lekarza-t537873,1,46.html

Dla mnie IP nie jest wyznacznikiem forumowicza. Sama piszę z kilku IP i raz zdarzyło mi się zachować złośliwie, licząc na to, że nikt tego nie zauważy. Stało się inaczej ale nie żałuję ani nie wstydzę się tego. Tematyka marynarska ciągnie się dłużej niż ten jeden wątek. Owa ilona zawsze pisze w ten sam sposób więc zakładam, że to jedna i ta sama osoba. Jeśli się mylę, na pewno zostanie to sprostowane. A jeśli moja ciekawość zostanie zaspokojona, tym spokojniej będę spać ;););)

dziewczyny, niestety wielu tu takich. Zresztą nie tylko tu
Forum jest miejscem, jak każde inne, do poszukiwania nowych znajomości.
Podobnie, jak @Mikro, ja tu poznałam wielu fajnych ludzi. Mam grono nowych znajomych. Ba nawet siostrę znalazłam :-)

Ilonka, tamta Ilona w wątku POZNAM MARYNARZA pisała z trzech różnych IP, ale jeden z nich się zgadza, więc... Cóż, łatwo negować innych, ale jeśli samemu robi się dokładnie to samo? Fe.

@ilona
A to nie ty swego czasu szukałaś na forum marynarza ?

Nie zgadzam się, czasem pracuje się w takim środowisku i obraca się w takim towarzystwie, że trudno jest spotkać kogoś godnego uwagi (mam na myśli osobę, na widok której serce zabije nam szybciej) - na przykład w miejscu zdominowanym przez mężczyzn... Ja akurat rozumiem, że można próbować szukać kogoś taką drogą. Zajrzałam tu - na forum - z ciekawości parę miesięcy temu i poznałam kilka fajnych osób i cieszę się, że to zrobiłam, bo dzięki temu mam więcej znajomych, z którymi czasem spędzam miło czas :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak mocno trzeba byc zdesperowanym aby szukac kobiety na forum , to tylko chyba nieudacznicy zyciowi tylko szukają
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

image ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Więc cieszę się jeśli masz radochę;) Chociaż nie wiem jak Ty pojmujesz "cele towarzyskie" ;)
Ważne byś się spełniał na jakimkolwiek polu życia z satysfakcją dla siebie samego ;) ;) ..(chyba).
Jestem bardzo zabawny...i nie strzelam fochów ;)
A Ty, mimo że powinieneś okazać zimną krew - zachowujesz się jak nieopierzony studencik...
Ile masz lat ?;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

@ex - jakaś kobieta się z Tobą skontaktowała w celach towarzyskich? o_O No ok, jesteś jednak zabawny ^_^
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Halewicz
Martwię się, że się obawiasz. Nie chcę byś się bał. Oczyma wyobraźni już widzę te fałdy na Twym czole. Mogą szpecić i sprawić, że staniesz się nieatrakcyjny dla niektórych pań. Dlatego proszę - nie martw się ;) Bo jeszcze ja zacznę się martwić a tego nie chcę ;)

@m30+
skoro tak uważasz - to ciesz się tym ;) I nie miałem na myśli tu wszystkich, którzy się wypowiedzieli na forum. Tak się składa , że odezwały się osoby (kobiety), które przeczytały cały wątek nie wypisując tu niczego a kontaktując się po prostu ze mną. Ich wrażenia pokrywają się z moimi - więc nie mam problemu :)
Po prostu szkoda mi ludzi markotnych, zawistnych, niespełnionych itp. itd. którym brak odwagi na "real". W pewnych granicach - internet zdaje się być anonimowy - dla owych osób to świetne medium na pisanie bzdur - bez cienia odniesienia do tematu. A gdy czują, że im nie wychodzi to "wykonują" "telefon do przyjaciela". Mało to samodzielne i dojrzałe. Niepoważne. Następnym razem radzę jeszcze łatwiejszą (podobno) drogę ucieczki - poskarżyć się mamie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Gdyż w przeciwieństwie do niektórych"
chyba w przeciwieństwie do wszystkich.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Obawiam się, że raczej już tutaj nie znajdziesz "kobiety do związku"^^ Ale tego masz już zapewne świadomość, stąd dziwi mnie, że jak ćma co w płomień świeczki leci, wracasz tu na forum i dalej chcesz egzystować w forumowej społeczności ^_^ W jakim celu?

p.s. ale serdecznie pozdrawiasz, czy nieserdecznie? o_O
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"@ex - skoro nikt nie znajduje Twojego uznania w swoich wypowiedziach, to wyjaśnij mi w takim razie, w jakim celu w ogóle wypowiadasz się na forum? "
Gdyż w przeciwieństwie do niektórych (a sądząc po Twym pytaniu - również i do Ciebie) NIE szukam poklasku ;)
Jeśli uważasz, że forum służy do "błyszczenia" - to gratuluję podejścia....
Nie interesują mnie opinie osób, które mają problem ze sobą.
Szukam kobiety do związku. I nie pytam sąsiada czy wypada ;)
Pozdrawiam myślących nad czytanym tekstem ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...