Wolny

42 letni szczupły, wolny, bez zobowiązań, młody duchem i podobno ciałem - poszukuje kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem. Kobietom zależnym - dziękuję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Re: Wolny

takie popełniłem założenie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panie H, a skąd wiesz, że żartobliwa? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytanie skierowałem do Ciebie, nie do innych osób, zatem od Ciebie, a nie od nich, oczekuję odpowiedzi.

Każde forum rządzi się swoim zwyczajowym prawem, opartym na regulaminie. To forum ma to do siebie, że każdy z wątków ewoluuje w dowolny sposób, forumowicze skaczą z tematu na temat, co tylko świadczy o ich swobodzie w myśleniu i interakcjach z innymi ludźmi. Skoro Tobie to nie odpowiada, irytuje Cię...to może tu nie zaglądaj?

Wątek, jako taki, nie stanowi Twojej własności, abyś narzucał ogółowi własne prawa i wymagał od nich aby pisali to, co akurat Tobie odpowiada, czy koresponduje z Twoimi oczekiwaniami - kult jednostki skończył się bodajże w 1953.

Co do formy "Ty", to netykieta nie przewiduje zwracania się w formie "pan/pani"; to nie forum filatelistów. Owszem, niektórzy zwracają się na przykład do mnie per "panie H", ale to forma żartobliwa.

p.s. serdecznie pozdrawiasz? ^^
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Nie mniej jednak odpowiedz mi to pytanie: w jakim celu w ogóle wypowiadasz się na forum?"
Akurat to pytanie warto skierować do osób wypowiadających się tu w zupełnym oderwaniu do tematu postu, nie sądzisz? (skoro już jesteśmy "na Ty"...)
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

@ex - skoro nikt nie znajduje Twojego uznania w swoich wypowiedziach, to wyjaśnij mi w takim razie, w jakim celu w ogóle wypowiadasz się na forum?
Z jednej strony róbujesz kogoś zainteresować swoją osobą, jednocześnie piszesz "nikogo". Zacząłeś gdzieś temat, że szukasz kobiety, a w tej chwili raczej żadna z nich, a będąca przy zdrowych zmysłach, raczej nie byłaby zainteresowana znajomością z Tobą, nawet dalszą, jak mniemam^^

Nie mniej jednak odpowiedz mi to pytanie: w jakim celu w ogóle wypowiadasz się na forum?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Śpij spokojnie :) nigdy nie twierdziłam inaczej ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

aa..sorry Ilono - nie mogę się powstrzymać : "Ale są też ludzie, którzy jednym krótkim słowem potrafią odebrać komuś samo człowieczeństwo."
Wg mnie Ci ludzie to jedynie tacy, których kochamy...Tylko owi mogą "odebrać człowieczeństwo".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nikogo. Wolna wola. Jeśli komuś nie odpowiada to niech nie czyta. Po co sam się katuje ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przepraszam, że pytanie nie związane z tematem ale czy możesz zdradzić, kogo uważasz za godnego poświęcenia swego cennego czasu na czytanie ?
Może i ja wyciągnę pewne trafne wnioski ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak sama widzisz - prawda;)
Śmieję się tak naprawdę z osób niespełnionych życiowo - które próbują nadrabiać pseudo-inteligencją a gdy im to nie wychodzi - wpadają w furię, choć w głębi serca żal mi ich.Dlatego rozczarowałem się "sadylem" bo do pewnego czasu podziwiałem go za opanowanie i "rzeczowość". Do czasu gdy zaczął boksować się z takim jednym - ewidentnym prowokatorem ;) Żebyś widziała mój opad szczęki wtedy ;) Sam z siebie potrafię się nabijać ;) A opinie osób, które nic dla mnie nie znaczą są po prostu bezwartościowe;) Świadczą jedynie o ich autorach. Ich kulturze. Umiejętności nazwania rzeczy precyzyjnie (nie złośliwie jak rozpieszczone dzieciątko) nabywa się wraz z doświadczeniem, najczęściej z wiekiem. Bo żaden tzw. papier nie świadczy o kulturze jego posiadacza.;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@ex
nie wystarczy niestety popierać, trzeba się jeszcze stosować... Niestety, niektórzy maja z tym ewidentny problem, prawda?
;)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

@M30+
"Pisać na forum - owszem, możemy wszystko ale obrażać już nie. I minimum zwykłej kultury nakazuje nie używania wulgarnych słów w stosunku do innych."
Świetne słowa;)
Popieram ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

taaa ~ex telefon sobie doładował :/ parę dni się po udziela i znów będziemy mieli miesiąc odpoczynku ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ M30+
@Art

dobre :) ha ha ha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To samo pomyślałem,wtedy aktywność niektórych rośnie:-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cóż, niektórzy maja każdego 10-tego dnia miesiąca wypłatę ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

O! Ja.da na powietrzu!
Czyżby Milusio i Błyskawicznie Nam Panujący miał mieć jutro pracowity poranek? ;]

> Co to jest Rozi ?

Nie zawracaj sobie tym głowy. I tak cię nie stać.

> Pozdrawiam inteligentnych 40+

Dziękować.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

aahahha;)
"Nie nie czytałam wpisów ex i uważam tak jak kiedyś pokasowali jego chorą twórczość"...
Skoro NIE czytałaś...to skąd masz pewność, że "chora" ?
Po co czytać ?;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

@pokemonka
"Wchodzi teraz kobieta na forum i czyta i co czepiaja się chłopaka a on taki kryształowy ale ale nie ma połowy jego wpisów ."
jaka kobieta wchodzi ?;)
Sądzisz, że jestem chłopakiem ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Halewicz + Rozi. Co to jest Rozi ?;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...