42 letni szczupły, wolny, bez zobowiązań, młody duchem i podobno ciałem - poszukuje kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem. Kobietom zależnym - dziękuję.
518
Re: Wolny
~jwz
(10 lat temu)
@Majka, wiem że Sadyl podoba się forumowiczkom, więc nawet nie śmiem wzroku podnieść..:)
@Sadyl, z piciem słabo u mnie, bo jakoś nie mam okazji a do lustra nie potrafię :), ale jakby co, to podołam ;>
00
M-a-j-k-a
(10 lat temu)
@jwz - ten typ tak ma ;-) nikt nie chce z nim dyskutować, to rozmawia sam ze sobą ;-)
@sadyl - wiem, że to nie jest nowość dla Ciebie :P
00
~sa∂yl
(10 lat temu)
> Wolałabym z ewentualnym chłopakiem po pracy wódki się napić niż słuchać jego gadania
Wiesz, jak podejść do faceta ;D
00
~jwz
(10 lat temu)
Najbardziej drażni mnie nie to co on pisze, bo reszty nie doczytałam, ale to że tyle pisze i kontynuuje podjęte przez siebie wątki w temacie. Wolałabym z ewentualnym chłopakiem po pracy wódki się napić niż słuchać jego gadania. :)
No z tą wódką lekko przesadziłam....;>
00
~sa∂yl
(10 lat temu)
@Majka:
Odpowiem nieskromnie: też mi nowość ;]
@jwz:
1. Dzięki!
2. Żałuj (a może: ciesz się?), że nie czytałaś nocnych wypocin ex-a, kasowanych rano mozolnie przez Milusio i błyskawicznie Nam Panującego ;D
00
M-a-j-k-a
(10 lat temu)
chłopaki macie branie ;-)
30
~jwz
(10 lat temu)
Czytam co tam nawypisywał ten ~ex na początku wątku i jakoś mnie nie dziwi, że jest sam i w dodatku nadal ex, bo chyba nie do końca rozliczył się z przeszłością. Już bym wolała ~sadyla, jakby zapuścił anons albo ~wdr, tylko ten drugi zajęty niestety :)
00
ania-ela
(10 lat temu)
jak koleżanka z pracy to mogła się od razu rozebrać
02
-kosmitka
(10 lat temu)
~iza
niezłe referencje dla ~ex ha ha ha
10
Cross
(10 lat temu)
Krótko mówiąc erotoman gawędziarz. :)))
50
M-a-j-k-a
(10 lat temu)
".. a na pewno: wyobraźnią ;]"
@sadyl - rewelacyjne podsumowanie ;-)
@Ilona - myślę, że sadyl ma rację, ex ogarnąłby je, tylko wyobraźnią ;-)))
00
~sa∂yl
(10 lat temu)
.. a na pewno: wyobraźnią ;]
50
Ilona-
(10 lat temu)
Ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie byłoby już samotnych kobiet ;) ex wszystkie by ogarnął, swą bujną osobowością
20
~M30+
(10 lat temu)
@Cross
hehehe gdyby @ex spędzał tam czas to zapewne w samotności :D
I wciąż miejsca dla samotnych by brakowało :D
00
Cross
(10 lat temu)
"Powinien powstać skwer dla samotnych."
Ex miałby gdzie spędzać czas. :)))
20
~jwz
(10 lat temu)
Powinien powstać skwer dla samotnych. Łatwiej byłoby się poznać...
00
~jwz
(10 lat temu)
M30+ choćby była gruba, łysa z jednym zębem, to i tak jest fajniejsza od Ciebie. To było do ex.
50
~iza
(10 lat temu)
nie dość że łysy to jeszcze opad :D
50
~ex
(10 lat temu)
;) Zapewne powinnaś ją pocieszyć...;)
Zrobisz dobry uczynek skoro masz problem którego do tej pory nie rozwiązałaś ;) Może spróbuj z kobietami zamiast się tu szamotać w wątku faceta szukającego kobiety....;)