Wózek MIKADO BOSTON

Witam, interesuje mnie wózek Mikado Boston - 4 koła, w tym przednie skrętne. Czy macie bądź miałyście z nim do czynienia? Zastanawiam się nad zakupem właśnie jego. Rozważam również zakup uzywanego wózka, więc jeśli ktoś ma na zbyciu, to zapraszam, i proszę o opinie :)
siostryzet@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wózek MIKADO BOSTON

no! wreszcie jakiś ruch :) bo wchodziłam co jakiś czas, a tu były wakacyjne pustki :)

co do kolorów - też mam schizę. Wczoraj koleżanka ze szpitala zanabyła czarne Jedo i zaczęłam myśleć, że to chyba super opcja, przy której każdy inny wydaje mi się pstrokacizną :) jak się dołoży zawieszki, kolorowe kocyki, itd to już i tak tych kolorów jest napaćkane dość, nie musi z nimi rywalizować sam wózek. Przykładowo, jak kupię turkus to już to mocno determinuje inne kolory - błękitny kocyk będzie wyglądał słabo. Widziałyście może gdzieś live czarne Mikado?

aha, mamo, która myślisz o Bostonie - poczytaj jeszcze o City Carach! Naszym forumowym zdaniem to jeszcze fajniejsza opcja niż Boston (skórzane paski na tylnej osi)!

Dzięki, Moniko, jestem z Katowic, więc do Olkusza mamy jakieś 40 minut drogi samochodem. Chyba jednak zrezygnujemy z wycieczki, bo city car ma tam być dopiero w przyszłym tygodniu, jak mnie poinformowała miła pani przez telefon i zamówimy bezpośrednio u producenta. wierzę waszym opiniom, trudno mi było wyobrazić sobie skrętny i bujany wózek, ale po tym co przeczytałam w waszych postach, jestem przekonana.
Niestety, nie potrafię wybrać koloru, chyba mam kiepski układ hormonów, te z wicia gniazdka już się skończyły, czy jak? Od niedzieli siedzę nad kolorami i nic mądrego nie wymysliłam
Jeszcze raz dzięki za namiary sklepu!

Kurka wodna tyle się napisałam i coś mi ucięło posta :(

No nic, mam nadzieję, ze jeszcze tu zaglądacie i że dalej jesteście zadowolone ze swojego wyboru.

Witam.

Trafiłam na to forum ,gdyż poszukiwałam opinii na temat Mikado Boston i szczerze mówiąc po przeczytaniu wszystkich postów tylko się umocniłam w swojej decyzji :) No i pewnie za niedługo sta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej:) Ma któraś z Was wózek City Car z tacką na rączce? Bardzo chciałabym zobaczyć na zdjęciu jak ta rączka wygląda, gdyż różni się kształtem od Bostonu.
I jeszcze mam pytanie, bo dużo z Was pisze o kolorze jeans, a ja nigdzie nie mogę takiego znaleźć na zdjęciach kolorów tych wózków. Prosiłabym może o jakiegoś linka, albo wklejenie zdjęcia.
Z góry dziękuję i pozdrawiam:)

Re: city car

hej:) Ma któraś z Was wózek City Car z tacką na rączce? Bardzo chciałabym zobaczyć na zdjęciu jak ta rączka wygląda, gdyż różni się kształtem od Bostonu.
I jeszcze mam pytanie, bo dużo z Was pisze o kolorze jeans, a ja nigdzie nie mogę takiego znaleźć na zdjęciach kolorów tych wózków. Prosiłabym może o jakiegoś linka, albo wklejenie zdjęcia.
Z góry dziękuję i pozdrawiam:)

Aga nie wiem gdzie dokładnie na śląsku mieszkasz, ale na pewno w olkuszu w sklepie przy rynku mają te wózki. Na stronie producenta w zakładce dystrybutorzy jest ten sklep i ich adres mailowy. ja do nich pisałam czy mają City Car no i mi napisali kiedy będą mieć, wtedy sobie podskoczyliśmy z Krakowa na oględziny no i warto było, bo w ciemno bałabym się zakupić, a na żywo bardzo mi spasował. Buja świetnie, nie jest wywrotny, a przednie skrętne to bajka:)
ale kupować tam nie warto, bo cena z fotelikiem ( ale bez np. parasolki, którą producent oferuje) to ok 1200 zł no i nie ma wyboru koloru za bardzo. no i np u producenta za dodatkową opłatą można domówić tackę do rączki której standardowo city car nie ma ( a taka jak ma boston)
my finalnie się na kolor B4 zdecydujemy, chyba, że coś mi znów się uwidzi tuż przed zamówieniem:)

ja chyba zdecyduję się na turkus (względnie czerwień) - ze względów merkantylnych - widzę, że jednolite kolory używek lepiej schodzą na allegro (a turkusów ogólnie jest mało, więc się cieszą dużym zainteresowaniem), a chciałabym za 8-9 miesięcy sprzedać i za odzyskaną kasę kupić Questa :)

Dzięki, dziewczyny! W takim razie możemy wybierać kolor. Dam znać, na który się zdecydowaliśmy. Byle tylko Maluszek poczekał, bo z tego co czytam, trzeba trochę poczekać na to cudo. Liczę na wyrozumiałość Wojtusia.
Jeszcze raz wielkie dzięki! Pozdrawiam!

potwierdzam - buja jak milano (no... w 98%, bo wiadomo, ze jednak paski sa tylko na tylnej osi) i skreca jak boston :)
jak zanebedziesz, prosimy o opinię :)

Aga - to i tak ciesz się, że mogłaś zobaczyć(na żywo) jakiekolwiek wózki tej firmy ;)

my zamawialiśmy w ciemno :) w 3mieście i okolicy nie ma tych wózków :P

(no może w Rumii - tylko ox-ford)

Z uwagą śledzę wszystkie opinie o mikado. Podziwiam wiedzę i zaangażowanie! Jestem w tym temacie jeszcze laikiem:) Mój problem polega na tym, że Mikado odkryliśmy niedawno, a na Śląsku po prostu nie można przetestować modelu City car. Taki by nas właśnie interesował. Wszędzie pokazywali nam bostona i milano, zachwalając City cara:)Nas nurtuje tylko jedna kwestia, czy rzeczywiście jest to model z takim bujanym zawieszeniem jak opisują?Trochę boimy się kupować kota w worku więc będę bardzo wdzięczna za wasze opinie w tej sprawie.Jeśli tylko buja się jak milano i skręca jak boston to zamawiam jeszcze dziś. czekam na Wasze opinie, czasu mamy niewiele bo jestem już w 35 tygodniu a Maluch wyraźnie już się niecierpliwi:)Pozdrawiam!

Gosia - na wszystkich fotkach jakie widziałam w sieci kola City Car (przednie) są znacznie mniejsze niż w Bostonie :)

to przednie koło na pewno jest mniejsze w city car niż w bostonie- przynajmniej tak w sklepie zauważyłam- takie małe i byle jakie mi się na pierwszy rzut wydało, ta pianka taka mięciutka, no i troszkę je wyoglądałam, no ale doszłam do wniosku, że wiedzieli co robią, a jak się okaże liche, to jest gwarancja w razie czego, myślę, że wymienią :) w każdym razie całokształt mnie i tak do city cara przekonał, bez wahania:) no i z tym kółkiem zgrabniej zresztą wygląda

czerwień na pewno jest taka bardziej wiśniowa- jak u Agi,choć w realu nie widziałam. tak samo jak sądzę, że beż w B4 jest ciemny jak jak ten anessy...

i co Gosia, zamawiasz? ja jeszcze ostatnie przemyślenia czy jeans czy kwiotki:) ech

hola hola - na zdjeciu wyglada jakby city car mial mniejsze kolo od bostonu??? nie jest tak w realu, prawda??

ten czerwony tez sie ladnie prezentuje - prawie jak mutsy :) czy ktos go widzial live? czy jest taki bladowisniowy raczej?

a teraz widać 2 razy :P

jeszcze raz bo nie widać :P

image

od Moniki :)

image

Re: city car

wywaliło mnie z sieci i nie załączyło linka:
http://picasaweb.google.com/mmliberadzka/AlbumBezTytuU#5366850093527987314

Inne tematy z forum

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (39 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....