Jasnowidz Wróżka Kasella

Wróżka

Gdańsk, al. Grunwaldzka 607C/3

Wybawienie z kłopotów (1) Bardzo się cieszę że trafiłam do Pani Kaselli :) Jej jedno spojrzenie i znała... Magda serdecznie polecam! (1) Oczyszczanie jajkiem dało efekt wręcz niesamowity, bo po raz pierwszy od... Dominika Małgorzata opinia :) (1) Szczerze polecam , serdeczna i bardzo ciepła osoba , zna się na tym co robi i... Małgorzata
Kasella warta poznania (5) Pisze w imieniu swoim i mojej siostry blizniaczki. Obje odwiedzilysmy Kaselle... Anna Maria Podziękowania (2) Trudno nie polubić naszej drogiej kaselli, od której bije tyle ciepła, uroku... MONIKA JASNOWIDZ WRÓŻKA KASELLA (1) Od pierwszej chwili poznania poczułam wielka sympatię do Pani Kasi. Z Panią... Bożena Anna - opinia (1) Kasella to profesjonalistka w każdym calu. Bardzo mi pomogła i jestem jej za... Anna NIESAMOWITA OSOBA! (3) Wróżkę Kasellę poleciła mi dobra koleżanka, która nie ukrywam jest nią... Marta Kasella (2) Przemiła osoba, która uspokoiła mnie natychmiast. Jest obiektywna, rzeczowa.... Asia Polecam (1) Bardzo ciepła, serdeczna i normalna, w dobrym tego słowa znaczeniu, osoba.... M. Wielkie dzięki dla Wróżki Kaselli !!! (1) Wybraliśmy się do Wróżki Kaselli na oczyszczanie jajkiem, gdyż spotykały nas... Oczyszczeni:) Dobra wrózka (1) Byłem pierwszy raz oczywiście przez przypadek. Znakomicie odczytała moja... Majki iwona - opinia (2) Pani Kasella to profesjonalna i kompetentna wróżka.Jej wrożby są jasne i... iwona Basia - opinia (1) W zeszłym tygodniu "przez przypadek":) trafiłam do Kaselli. Po raz kolejny,... Basia Wspaniała wróżka - Polecam wszystkim. (1) Byłem u tej Pani już dwukrotnie i jestem bardzo zadowolony. Jej wskazówki,... Michał Radeon - opinia (1) Byłem i jestem bardzo zadowolony.Wróżby i oczyszczanie jak najbardziej... Radeon Mila osoba (1) Bylam przed wczoraj u Kasi ,musze przyznac ,ze jest to bardzo mila i ciepla... Mirka K. Kasia ma dar ...:) (1) Kasella to osoba niezwykle empatyczna, która potrafi czyać z Ciebie jak z... Gabrysia Wrózka Kasella cd. (1) moja ocena to 6. ( nie wiem jak to wprowadzić) Inez Wrózka Kasella (1) Z wizyty z oczyszczaniem skorzystałam na początku listopada.Skłamałabym... Inez