Jasnowidz Wróżka Kasella

Wróżka

Gdańsk, al. Grunwaldzka 607C/3

Kasella (1) Skorzystałam z usług Kaselli, jestem bardzo zadowolona,szczególnie z... Anna POLECAM POLECAM POLECAM :-) (1) Właśnie wróciłam od Pani Kaselli, do której trafiłam po przeczytaniu... Justyna wróżka kasella (1) Na wróżkę Kasellę trafiłam przypadkiem. Otóż, miałam pewne problemy którymi... ania
Czekam az zacznie cos sie sprawdzac :) (1) Wizyta u wrozki nie jest moja pierwsza,a do tej wrozki trafilam przegladajac... bee30 zadowolona - opinia (1) Wizyta w bardzo przyjemnej, przyjacielskiej atmosferze pełnej empatii i... zadowolona Super wizyta (1) Dzisiejsza wizyta była moją pierwszą, atmosfera przyjemna, otwarta i ciepła... MM POLECAM! (1) Niesamowita osoba, przemiła i zna się na tym co robi. Bardzo mi pomogła w... maka Polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolona ze spotkania z Wróżką Kasselą . Bardzo szybko wiele... Lena Kasella zna się na tym co robi!!!!!!!! (1) Wróżkę Kasellę znalazłam rok temu na jednym z portali ezoterycznych.Od... Beata z Bełchatowa jestem bardzo zadowolona (5) Jestem bardzo zadowolona ze spotkania z wróżką Kasella i polecałam ją już... Gdynianka satysfakcja gwarantowana (1) Do Kaselli trafiłam przez przyjaciółkę ,jest osobą bardzo kompetentną ,miłą i... Joasia sprawdzalność 100% (2) Kasella jest bardzo kompetentną i profesjonalną wróżką, sprawdzalność... klaudia idealna wróżka (1) Trafiłam do tej wróżki przypadkiem na jednym z portali. Na początku naszej... Ewa