Gosia - opinia (1) Pani Asia jest wspaniała od pierwszej wizyty poczułam się bezpiecznie ,... Gosia Katarzyna - opinia (1) Wróżka Magdalena to bardzo sympatyczna i ciepła osoba. Powie Ci wszystko i... Katarzyna Lena - opinia (1) Byłam u Pani Magdaleny już kilka razy. Zawsze rzetelnie przykłada się do... Lena
Anonimowy - opinia (1) Bardzo sympatyczna i konkretna osoba. Trafne wróżby i rady. Byłam kilka rady... Anonimowy Julia - opinia (1) Wróżyłam sobie u Pani Kasi jakiś czas temu i niestety nic się nie sprawdziło.... Julia Aaa - opinia (1) Cudowna kobieta patrząc na mnie mówiła co się dzieje w moim życiu, słuchając... Aaa Irina - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Magdę. Ma niesamowity dar, dzięki któremu nie... Irina super (1) wszystko sie sprawdza, nawet jak sa to rzeczy niekonieznie dla nas mile.... kar Profesjonalne usługi wróżbiarskie (1) Pani Karolina jest profesjonalną wróżka, z doświadczeniem. Miła, sympatyczna... Kamil Genialna!!! (1) Pani Magda jest rewelacyjna. Jestem z nią w stałym kontakcie. Wszystko co... Kropka Karolina - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam wróżke bylam u Pani kilka krotnie i wszytsko sie... Karolina Miłe zaskoczenie (1) Byłem bardzo sceptycznie nastawiony i poszedłem tylko za namową koleżanki i... Andrzej klient - opinia (1) Byłem w swoim życiu kilka razy u paru innych osób, nigdy nie otrzymałem tak... klient ANGIE - opinia (1) Trafiłam do Pani Asi, gdy mój świat rozlecial się na kawałki. Z traumatyczna... ANGIE Niesamowicie (1) Powiem tak.. Jako poważny facet w średnim wieku sceptycznie podchodzę to... flexi Najlepsza (1) Sprawdza sie wszytko krok po kroku. Wrozby są nie tylko dokładne, ale są... Zawszedoprzodu niesamowita... (1) ciezko mi opisac to wazne i poruszajace spotkanie... bylo niesamowite, tak... Dorota Pełne zaskoczenie! (1) Wizyta w Salonie Tarota była dla mnie fajnym przeżyciem. Było to moje... Elżbieta M-a - opinia (1) Bardzo polecam Salon Tarota. Wizyta w nim była wspaniałą podróżą w głąb... M-a Czarodziejka (1) Pani Asia jest prawdziwą Czarodziejką. To dobra, życzliwa osoba,która nigdy... Kasia