Profesjonalne usługi wróżbiarskie (1) Pani Karolina jest profesjonalną wróżka, z doświadczeniem. Miła, sympatyczna... Kamil Genialna!!! (1) Pani Magda jest rewelacyjna. Jestem z nią w stałym kontakcie. Wszystko co... Kropka Karolina - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam wróżke bylam u Pani kilka krotnie i wszytsko sie... Karolina
Miłe zaskoczenie (1) Byłem bardzo sceptycznie nastawiony i poszedłem tylko za namową koleżanki i... Andrzej klient - opinia (1) Byłem w swoim życiu kilka razy u paru innych osób, nigdy nie otrzymałem tak... klient ANGIE - opinia (1) Trafiłam do Pani Asi, gdy mój świat rozlecial się na kawałki. Z traumatyczna... ANGIE Niesamowicie (1) Powiem tak.. Jako poważny facet w średnim wieku sceptycznie podchodzę to... flexi Najlepsza (1) Sprawdza sie wszytko krok po kroku. Wrozby są nie tylko dokładne, ale są... Zawszedoprzodu niesamowita... (1) ciezko mi opisac to wazne i poruszajace spotkanie... bylo niesamowite, tak... Dorota Pełne zaskoczenie! (1) Wizyta w Salonie Tarota była dla mnie fajnym przeżyciem. Było to moje... Elżbieta M-a - opinia (1) Bardzo polecam Salon Tarota. Wizyta w nim była wspaniałą podróżą w głąb... M-a Czarodziejka (1) Pani Asia jest prawdziwą Czarodziejką. To dobra, życzliwa osoba,która nigdy... Kasia rachella ona wie (1) Ona na pewno wie, Tarot w jej rękach to dar. Danusia Danusia Zaskoczona (2) Miałam zupełnie inne wyobrażenie o takich miejscach. To co spotkało mnie w... Halina Wreszcie cos dla siebie (3) Trafiłem na to miejsce w kryzysie wieku średniego. Tarot unaocznił mi co w... Michał Tarot (2) Z pewnymi wątpliwościami skorzystałem z usług Salonu Tarota. Jednak wygrała... Sceptyk Miejsce godne polecenia (1) Miła i przyjazna atmosfera. Rzetelne podejście to tematu. Polecam to miejsce. Rob Najwspanialsza Wróżka w Trójmieście (1) Drodzy Państwo, Korzystałam już z usług wielu wróżek, jednak nikt nie zrobił... Katarzyna Miła niespodzianka (1) Do pani Magdaleny trafiłam z polecenia znajomej , nie ukrywam ze nie byłam... Tamara Dokładność 100%! (1) Do Pani Magdy trafiłam pierwszy raz we wrześniu 2018 i już na pierwszym... Kasia