rachella ona wie (1) Ona na pewno wie, Tarot w jej rękach to dar. Danusia Danusia Zaskoczona (2) Miałam zupełnie inne wyobrażenie o takich miejscach. To co spotkało mnie w... Halina Wreszcie cos dla siebie (3) Trafiłem na to miejsce w kryzysie wieku średniego. Tarot unaocznił mi co w... Michał
Tarot (2) Z pewnymi wątpliwościami skorzystałem z usług Salonu Tarota. Jednak wygrała... Sceptyk Miejsce godne polecenia (1) Miła i przyjazna atmosfera. Rzetelne podejście to tematu. Polecam to miejsce. Rob Najwspanialsza Wróżka w Trójmieście (1) Drodzy Państwo, Korzystałam już z usług wielu wróżek, jednak nikt nie zrobił... Katarzyna Miła niespodzianka (1) Do pani Magdaleny trafiłam z polecenia znajomej , nie ukrywam ze nie byłam... Tamara Dokładność 100%! (1) Do Pani Magdy trafiłam pierwszy raz we wrześniu 2018 i już na pierwszym... Kasia Pełen profesjonalizm ! (1) Polecam panią Asię wszystkim tym, którzy potrzebują zrobić porządek w życiu.... Pati Arleta (1) Wszystko się sprawdziło!!! Polecam. Jeszcze wrócę nie raz. At Dziękuję (1) Pani Magda jest wspaniałą i cudowną kobietą. Atmosfera przemiła.... Ewelina Szczęśliwa (1) Moje życie było pasmem szczęścia w nieszczęściu z przewagą nieszczęścia... Anna Cudowna kobieta! (1) Skorzystalam z pomocy Pani Magdy i musze przyznac ze jestem pod wielkim... Marysia Zaskakująca Polecam (1) Byłem na konsultacji u Pani Magdy w pazdzierniku 2017 i muszę stwierdzić, że... Krzysztof Polecam (1) Miło mi było po ostatniej rozmowie teraz tylko czas pokaże co będzie dalej i... Damian Strzał w dziesiątkę! Polecam (1) Super klimat, sprawdzalność 100%, wybitna interpretacja sytuacji,... Dawid Ewa (1) To jest Osoba Niezwykla. Kocham Rachele! To nie wrozka, to wizjonerka!... Ewa z wrzatku Jestem zachwycona (1) Do Kasi trafiłam w trudnych dla mnie chwilach. Byłam i na wrożeniu i na... Kasia jasnowidz,który widzi wszystko (1) Kasella widzi i wie wszystko .Od niuansów po sprawy wielkie i znaczące.... porcelain Magiczny klimat (2) Moja wizyta u Pani Rachelli nie była przypadkowa, w pewnym momencie życiowego... Rafał