Dziękuje (1) Pani Magdalena jest przede wszystkim ciepła, otwarta i kontaktowa osoba... Agnieszka. Polecam, polecam (1) Polecam Wróżkę Emilię, to ososba szczera i uczciwa, zawsze umie doradzić i w... Greta Wspaniała wróżka (1) Wróżka Magdalena to mistrzyni w swoim fachu - zna się na rzeczy, ma też... Grażyna
Jestem bardzo zadowolona, Magda jest najlepsza (1) Byłam u Magdy w ostatni weekend. Czekałam w poczekalni. przybyłam wcześniej,... Ela Trudno wyrobic zdanie (1) Wiecej psychologii,zadnych konkretow,malo informacjii,ogolnie plywanie po... Inka Polecam! (1) Rok temu w rozmowie z siostra sie dowiedzialam, ze jakis czas temu byla u... M. Przede wszystkim cudowna osoba! (1) Bardzo polecam wizytę u Pani Izabeli. Była to moja pierwsza wizyta u wróżki i... Monika Czuje się cudownie! (1) Panią Izabelę nie można nazwać Wróżką to jest osoba która, nie odgaduje, nie... Natalia Najlepsza wróżka w PL :) ! (3) Kasellę poznałam kilka lat temu,po wizycie byłam oszołomiona,kobieta,która... Beata POLECAM !!!! (2) Pani Joanna to porostu pierwsza liga jeśli chodzi o wróżki . Mariusz Cudowna! (1) Pani Iza! ( choć prywatnie Madzia, Iza jest pseudonimem zawodowym i nazwą... Anita Mega Wiedza (1) U wróżki Rachelli byłam pierwszy raz, jestem pod ogromnym wrazeniem wiedzy... Non omnis moriar Zadowolona (1) Pani Cecylia, bardzo dobra wróżka. Potrafi dostrzec to co ważne i daje... K Niesamowita Kobieta (1) Izabella jest niesamowitą kobietą, która emanuje wysokimi wibracjami. Chodzę... Zosia fantastyczna (1) Po raz kolejny odwiedziłam Panią Kasię - jest po prostu w 100% skuteczna.... Justyna Wróżka (2) Totalna porażka!!! Zostawiłam bardzo dużo pieniędzy u tej pani, prawie nic... Elżbieta Wspaniała Kobieta (1) Pani Sandra pomaga i wspiera mnie od roku. Kiedy stoję przed trudną decyzją,... Hanna Cudowna osoba (1) Magiczna rozmowa. Niesamowita i pozytywna energia. Szczerze polecam. Będę... K. Przewodnik Duchowy (1) Z wróżką Rachellą spotykam się co jakiś czas i jeszcze nie zdarzyło się, aby... Danusia PRAWDZIWA WIZJONERKA !! (1) Po pierwsze WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA. Po drugie Pani Rachella umie doradzić przy... Dominika