Wspaniała moc (1) Byłam pierwszy raz u wróżki. Bałam się strasznie. Okazało się jednak , ze... Paulina Pełna pasji Dobra Duszyczka (1) Bardzo Miła Dobra Duszyczka☺ Dziękuję Ci Sandro za skrzydła, Dziękuję za... Krzyś Polecam (1) Odwiedziałam Kasię w trudnym momencie mojego życia i nie żałuję. Dała mi... M
Dziękujemy! (1) Odwiedziłyśmy Panią Magdalenę w czasie wieczoru panieńskiego. Była to nasza... Anna Sprawdzalność (1) Jestem ciekawa czy te wróżby sie sprawdzają? Ktoś był? Pamela Szczerze polecam:-) (1) Kasia to bardzo szczera, ciepła i kontaktowa osoba. Potrafi szczerze... Ala35 Niemożliwe a jednak prawdziwe (1) Odwiedziłam Panią Kasię 2 lata temu, będąc na życiowym zakręcie, zmęczona,... Szczęśliwa Szczęśliwa (1) Nie mam guzków w płucach,to wynik 2 badania w UM w Gdańsku,w pierwszym... Alicja Ania (1) Cudowna kobieta~! Ma w sobie dużo pozytywnej energii. Wszystko jak na razie... Ania Prawdziwa Wizjonerka (1) U Pani Rachelli byłam już 5-6 razy. Nie po wróżby, a bardziej po pomoc w... Maria wspaniały przekaz duchowy (1) Bardzo pomocne spotkanie,Pani Magdalena ma wspaniały dar.Bardzo empatyczna i... sylwia Przynosi ukojenie (1) Rachella przynosi spokój i ukojenie. Potrafi poprowadzić, doradzić i zachęcić... Marta Dziękuje (1) Pani Magdalena jest przede wszystkim ciepła, otwarta i kontaktowa osoba... Agnieszka. Polecam, polecam (1) Polecam Wróżkę Emilię, to ososba szczera i uczciwa, zawsze umie doradzić i w... Greta Wspaniała wróżka (1) Wróżka Magdalena to mistrzyni w swoim fachu - zna się na rzeczy, ma też... Grażyna Jestem bardzo zadowolona, Magda jest najlepsza (1) Byłam u Magdy w ostatni weekend. Czekałam w poczekalni. przybyłam wcześniej,... Ela Trudno wyrobic zdanie (1) Wiecej psychologii,zadnych konkretow,malo informacjii,ogolnie plywanie po... Inka Polecam! (1) Rok temu w rozmowie z siostra sie dowiedzialam, ze jakis czas temu byla u... M. Przede wszystkim cudowna osoba! (1) Bardzo polecam wizytę u Pani Izabeli. Była to moja pierwsza wizyta u wróżki i... Monika Czuje się cudownie! (1) Panią Izabelę nie można nazwać Wróżką to jest osoba która, nie odgaduje, nie... Natalia