Fantastyczna Rachella (1) Pani Rachella czyta z naszej duszy jak z otwartej ksiażki , to wspaniała... M.Sopot. Polecam! (1) To była moja pierwsza wizyta u wróżki, serdecznie polecam! Uważam, że osoba... Kasia Izabela z powołania;) (1) Byłam u kilku wróżek, chociaz Iza wywolala na mnie najwieksze wrazenie. Jest... D.
Prawdziwa i sprawdzona (1) Kaselle poznałam będąc na zakręcie. Wszystko co wówczas usłyszałam, się... Joanna Cudowna wróżka Izabela (1) Z wróżką Izabelą miałam przyjemność spotkać się kilka tygodni temu.... Magdalena Nie polecam (2) Jestem bardzo rozczarowana wizytą u Pana Jarosława. Wg mnie nie ma nic... kslomins Bardzo polecam Panią Izabelę!! :) (1) Skorzystałam z usług Pani Izabeli kilka dni temu, poprosiłam o poradę w... Barbara Wspanialy czlowiek (1) Ipani Izabella to bardzo madra i szczera kobieta, ma talent i wiedze... B.K Na zakręcie.... (1) Byłem dwukrotnie u Pani Izabeli. Potrafi mądrze i konkretnie powiedzieć o tym... Krzysztof Pani Izabela jest niesamowita! (1) Wczoraj mialam swoja pierwsza sesje z Pania Izabela z ktorej bylam... Agnieszka Duże rozczarowanie, zerowa sprawdzalność.. (3) Zachęcona pozytywnymi opiniami na forum postanowiłam wybrać się do wróżki... Oszukana Rachella (2) Jest bardzo dobrym specjalistą. od lat chodzę do rachelli. Nigdy mnie nie... ona Swietna i wspaniala kobieta! (2) Pani Karolina jest cudowną kobietą,byłam u niej w piątek po namowach... mg bardzo olecam (1) Skorzystałam z usług Wróżki Izabeli, która jest bardzo ciepłą i życzliwą... Lidia Magdalena (1) Do Sandry chodzę systematycznie od września. Pojawiłam się w stanie... Magdalena z ostatniej chwili (5) Pierwsze spotkanie z Panią Emilią równy rok temu, sprawdziło się wszystko.... Barbara Wspaniała kobieta (1) Byłam kilka razy u Pani Joasi. Dzięki niej z optymizmem patrzę na świat. Wie... Kasia Wróżka Izabela (1) Jestem bardzo zadowolona ze spotkania z Izabelą. Ciepła, sympatyczna kobieta.... Kasia Niesamowita i bardzo mądra (1) Byłam u Pani Izy kilka tygodni temu i już widze ze wszystko się sprawdziło.... Aneta Nie polecam (2) Nic sie nie sprawdziło. Kompletnie nic. Iza