bardzo olecam (1) Skorzystałam z usług Wróżki Izabeli, która jest bardzo ciepłą i życzliwą... Lidia Magdalena (1) Do Sandry chodzę systematycznie od września. Pojawiłam się w stanie... Magdalena z ostatniej chwili (5) Pierwsze spotkanie z Panią Emilią równy rok temu, sprawdziło się wszystko.... Barbara
Wspaniała kobieta (1) Byłam kilka razy u Pani Joasi. Dzięki niej z optymizmem patrzę na świat. Wie... Kasia Wróżka Izabela (1) Jestem bardzo zadowolona ze spotkania z Izabelą. Ciepła, sympatyczna kobieta.... Kasia Niesamowita i bardzo mądra (1) Byłam u Pani Izy kilka tygodni temu i już widze ze wszystko się sprawdziło.... Aneta Nie polecam (2) Nic sie nie sprawdziło. Kompletnie nic. Iza Niestety wywalone w błoto pieniadze (1) Byłam u tego Pana dobrych kilka lat temu. Niestety NIC DOSŁOWNIE NIC się nie... Kaja Dziękuję Izabelo,że jesteś... (1) Każde spotkanie z Izabelą,to terapia, światło w tunelu,i motywacja do... Sabina Polecam (1) Pierwszy raz skożystałem z usług wróżki i jestem bardzo pozytywnie... Krzysztof porada mailowa (1) wszystko się sprawdzilo k. Energia Kaselli działa cuda (1) Do Wróżki Kaselli trafiłam w bardzo trudnym momencie życia - zdrada męża,... Wioletta "Lipa" (2) Pani sympatyczna, ale wiekszość zgaduje jak dla mnie... Uważam, że strata... Ona Najlepsza (2) 2 lata temu poszłam do pani Emilii,sprawdziło się wszystko, nawet sama nic... Ol Mega zadwowolona (1) Pani Justyna podniosła mnie na duchu .Jest bardzo miłą, spokojną osobą od... Magda No niestety (1) Byłam u tej Pani dwókrotnie, niestety za każdym razem mówiła coś innego. Nic... Kaja Arkadia (1) Pani Sandra - ... Mogłabym pisać godzinami . Sprawdzalność to 100% Mądrość ,... Antonina Zadowolona (1) Byłam dwa razy i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim którzy mają... Anna Najlepsza wróżka pod każdym wzgledem!! (1) Dużo by opisywać.... mozna powiedzieć ze dzięki Ani wyszłam w życiu na... Magda Wybór należy do Was, ja osobiście polecam (1) Zawsze byłam raczej sceptycznie, nastawiona do tematyki tarota,... OdmienionA