Nie polecam (2) Nic sie nie sprawdziło. Kompletnie nic. Iza Niestety wywalone w błoto pieniadze (1) Byłam u tego Pana dobrych kilka lat temu. Niestety NIC DOSŁOWNIE NIC się nie... Kaja Dziękuję Izabelo,że jesteś... (1) Każde spotkanie z Izabelą,to terapia, światło w tunelu,i motywacja do... Sabina
Polecam (1) Pierwszy raz skożystałem z usług wróżki i jestem bardzo pozytywnie... Krzysztof porada mailowa (1) wszystko się sprawdzilo k. Energia Kaselli działa cuda (1) Do Wróżki Kaselli trafiłam w bardzo trudnym momencie życia - zdrada męża,... Wioletta "Lipa" (2) Pani sympatyczna, ale wiekszość zgaduje jak dla mnie... Uważam, że strata... Ona Najlepsza (2) 2 lata temu poszłam do pani Emilii,sprawdziło się wszystko, nawet sama nic... Ol Mega zadwowolona (1) Pani Justyna podniosła mnie na duchu .Jest bardzo miłą, spokojną osobą od... Magda No niestety (1) Byłam u tej Pani dwókrotnie, niestety za każdym razem mówiła coś innego. Nic... Kaja Arkadia (1) Pani Sandra - ... Mogłabym pisać godzinami . Sprawdzalność to 100% Mądrość ,... Antonina Zadowolona (1) Byłam dwa razy i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim którzy mają... Anna Najlepsza wróżka pod każdym wzgledem!! (1) Dużo by opisywać.... mozna powiedzieć ze dzięki Ani wyszłam w życiu na... Magda Wybór należy do Was, ja osobiście polecam (1) Zawsze byłam raczej sceptycznie, nastawiona do tematyki tarota,... OdmienionA "Twarda Rachella każe kochać"... (1) Słowa te powitały mnie po raz kolejny, gdyż jestem stałą klientką i... Ona Klimat okropny! (1) Pani ocenia a nie wróży! Ma swoje zdanie na temat każdego i zawsze jest to... Anna Dziekuje (2) Byłam kiedyś na życiowym zakręcie i trafiłam do Emilki. Nie wierzyłam w to,... Ona Wróżba meilowa (1) Podziwiam i szanuję Tenet za Jej dar i inteligencje. Trafiła w sedno z moimi... quqa80@gmail.com Gorąco polecam (1) Wróżyła mi trzy razy. Wszystko się sprawdziło (nawet sytuacje zupełnie... Zofia Bardzo duże serce i skuteczna pomoc (1) Pani Asia jest najbardziej skuteczną wróżką jaką znam, a korzystałam z usług... Katarzyna