"Twarda Rachella każe kochać"... (1) Słowa te powitały mnie po raz kolejny, gdyż jestem stałą klientką i... Ona Klimat okropny! (1) Pani ocenia a nie wróży! Ma swoje zdanie na temat każdego i zawsze jest to... Anna Dziekuje (2) Byłam kiedyś na życiowym zakręcie i trafiłam do Emilki. Nie wierzyłam w to,... Ona
Wróżba meilowa (1) Podziwiam i szanuję Tenet za Jej dar i inteligencje. Trafiła w sedno z moimi... quqa80@gmail.com Gorąco polecam (1) Wróżyła mi trzy razy. Wszystko się sprawdziło (nawet sytuacje zupełnie... Zofia Bardzo duże serce i skuteczna pomoc (1) Pani Asia jest najbardziej skuteczną wróżką jaką znam, a korzystałam z usług... Katarzyna Gorąco polecam !!!! (1) Wizyta u Pani Emili była niesamowita. Przez spędzona godzina dowiedziałam się... Kasia Dziękuje! (1) Komentarz pod spodem... Rozczarowanie? Jakie rozczarowanie?! Pani Asia jest... Inżynier Polecam z całego serca. (1) O kilku lat, kiedy mam trudne decyzje udaje sie do tzw. wróżek. U Pani Tenet... Michalina nieogarnięta! (7) Nie podzielam zdania moich poprzedniczek na temat pani Emilii, no chyba że... zaskoczona Srednio... (1) Poszłam do Pani Emilii pełna nadzieji... co do przeszłosci sie nie pomyliła,... Anna Wróżenie osobiście jak i na odległość. (1) Korzystam z usług wróżki Amber od bardzo dawna a od ponad 10 lat na odległość... Beata Rachella fantastyczna! (1) Pani Rachella :) Niesamowita i fantastyczna osoba!! Wszystko się zgadza co... Małgorzata Brawo (1) Po wielu latach od wróżby (2008/9) mogę powiedzieć że sprawdzalnosc... Elmmirka Niemożliwe staje się możliwe (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem przepowiadania przyszłości. Coś, co wydawało... Katarzyna wrozba zawsze sie spelni:) (2) U wrozki Kasseli bylem dwa razy -szczerze polecam:)mila niespieszna... Pawel Wspaniała osobowość ! (1) Pani Rachella to wspaniała kobieta ...zabawna i mozna z nią na luzie... Anna Wróżka (1) Miła kobieta,opowiada bajki,które się nie sprawdzają As niezwykła kobieta (1) Pani Kasella powiedziała mi o mnie i mojej rodzinie dużo ciekawych rzeczy... MARTYNA Niestety :( (1) Nic się nie sprawdziło.. ani jedna rzecz :( J.