wróżka Kasella (1) Jeśli zastanawiacie się do której wróżki pójść polecam KASELLĘ!!!!!!!Bardzo... Justyna To działa! (1) Przytłoczona otaczającą rzeczywistością i złą, płynącą od toksycznych ludzi,... Jola Pierwsza wizyta u przesympatycznej Pani Izabeli (1) Bardzo miła,sympatyczna osoba, która bardzo dobrze czyta z kart i podnosi na... Ania
Bardzo wiarygodna (1) U Pani Karoliny byłem wiele razy i bardzo mi pomogła. Każda wizyta to nie... Daniel UWIERZYŁAM NO I MAM!!! :) (1) Szukając pocieszenia, poszłam do Pani Racheli. Nie mogąc patrzeć dalej na... Mina Wszechstronna wróżka i człowiek o dobrym sercu (1) Polecam Panią Izabelę z całego serca! To doświadczona, profesjonalna i dobra... Iga Sprawdziło się (1) Półtora roku temu rozmawiałam z Kasella. Powiedziała,ze w styczniu będę w... Jamaja82 Fantastyczna Rachella (1) Pani Rachella czyta z naszej duszy jak z otwartej ksiażki , to wspaniała... M.Sopot. Polecam! (1) To była moja pierwsza wizyta u wróżki, serdecznie polecam! Uważam, że osoba... Kasia Izabela z powołania;) (1) Byłam u kilku wróżek, chociaz Iza wywolala na mnie najwieksze wrazenie. Jest... D. Prawdziwa i sprawdzona (1) Kaselle poznałam będąc na zakręcie. Wszystko co wówczas usłyszałam, się... Joanna Cudowna wróżka Izabela (1) Z wróżką Izabelą miałam przyjemność spotkać się kilka tygodni temu.... Magdalena Nie polecam (2) Jestem bardzo rozczarowana wizytą u Pana Jarosława. Wg mnie nie ma nic... kslomins Bardzo polecam Panią Izabelę!! :) (1) Skorzystałam z usług Pani Izabeli kilka dni temu, poprosiłam o poradę w... Barbara Wspanialy czlowiek (1) Ipani Izabella to bardzo madra i szczera kobieta, ma talent i wiedze... B.K Na zakręcie.... (1) Byłem dwukrotnie u Pani Izabeli. Potrafi mądrze i konkretnie powiedzieć o tym... Krzysztof Pani Izabela jest niesamowita! (1) Wczoraj mialam swoja pierwsza sesje z Pania Izabela z ktorej bylam... Agnieszka Duże rozczarowanie, zerowa sprawdzalność.. (3) Zachęcona pozytywnymi opiniami na forum postanowiłam wybrać się do wróżki... Oszukana Rachella (2) Jest bardzo dobrym specjalistą. od lat chodzę do rachelli. Nigdy mnie nie... ona Swietna i wspaniala kobieta! (2) Pani Karolina jest cudowną kobietą,byłam u niej w piątek po namowach... mg