Czuje się cudownie! (1) Panią Izabelę nie można nazwać Wróżką to jest osoba która, nie odgaduje, nie... Natalia Najlepsza wróżka w PL :) ! (3) Kasellę poznałam kilka lat temu,po wizycie byłam oszołomiona,kobieta,która... Beata POLECAM !!!! (2) Pani Joanna to porostu pierwsza liga jeśli chodzi o wróżki . Mariusz
Cudowna! (1) Pani Iza! ( choć prywatnie Madzia, Iza jest pseudonimem zawodowym i nazwą... Anita Mega Wiedza (1) U wróżki Rachelli byłam pierwszy raz, jestem pod ogromnym wrazeniem wiedzy... Non omnis moriar Zadowolona (1) Pani Cecylia, bardzo dobra wróżka. Potrafi dostrzec to co ważne i daje... K Niesamowita Kobieta (1) Izabella jest niesamowitą kobietą, która emanuje wysokimi wibracjami. Chodzę... Zosia fantastyczna (1) Po raz kolejny odwiedziłam Panią Kasię - jest po prostu w 100% skuteczna.... Justyna Wróżka (2) Totalna porażka!!! Zostawiłam bardzo dużo pieniędzy u tej pani, prawie nic... Elżbieta Wspaniała Kobieta (1) Pani Sandra pomaga i wspiera mnie od roku. Kiedy stoję przed trudną decyzją,... Hanna Cudowna osoba (1) Magiczna rozmowa. Niesamowita i pozytywna energia. Szczerze polecam. Będę... K. Przewodnik Duchowy (1) Z wróżką Rachellą spotykam się co jakiś czas i jeszcze nie zdarzyło się, aby... Danusia PRAWDZIWA WIZJONERKA !! (1) Po pierwsze WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA. Po drugie Pani Rachella umie doradzić przy... Dominika wróżka Kasella (1) Jeśli zastanawiacie się do której wróżki pójść polecam KASELLĘ!!!!!!!Bardzo... Justyna To działa! (1) Przytłoczona otaczającą rzeczywistością i złą, płynącą od toksycznych ludzi,... Jola Pierwsza wizyta u przesympatycznej Pani Izabeli (1) Bardzo miła,sympatyczna osoba, która bardzo dobrze czyta z kart i podnosi na... Ania Bardzo wiarygodna (1) U Pani Karoliny byłem wiele razy i bardzo mi pomogła. Każda wizyta to nie... Daniel UWIERZYŁAM NO I MAM!!! :) (1) Szukając pocieszenia, poszłam do Pani Racheli. Nie mogąc patrzeć dalej na... Mina Wszechstronna wróżka i człowiek o dobrym sercu (1) Polecam Panią Izabelę z całego serca! To doświadczona, profesjonalna i dobra... Iga Sprawdziło się (1) Półtora roku temu rozmawiałam z Kasella. Powiedziała,ze w styczniu będę w... Jamaja82