Profesjonalizm, ciepło i zrozumienie (1) Pani Magda to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Z pełnym... Emilia to nie magia i cuda to realna pomoc (1) wiedza i szeroka świadomość to mnie ujęło , sprawdzalność 100 procent.... Izabela Najlepsza wróżka ever :) (1) Wspaniała atmosfera, profesjonalne podejście. Magdalena kocha ludzi i czuje... Ania
Polecam wszyskim! (2) Pani Cecylia to przede wszystkim niezwykle wnikliwa Wróżka. Moje spotkanie z... B. Rachella (1) U p., Rachelli pierwszy raz byłam ponad rok temu ,Wiele rzeczy się... Ann Natchnienie (1) Panią Rachelle poznałem 4 lata temu i własnie po takim czasie spałniła mi sie... Michał Bardzo polecam konsultacje u Pani Magdy! (1) Pani Magda jest przemiłą, uśmiechniętą, empatyczną kobietą. Bardzo dba o... Agata wspaniala!!! (1) trafnosc 1000% naprawde goraco polecam zyczliwa cierpliwa i trafna!!;;_))) Jacek Kwiatkwoski Wspaniała moc (1) Byłam pierwszy raz u wróżki. Bałam się strasznie. Okazało się jednak , ze... Paulina Pełna pasji Dobra Duszyczka (1) Bardzo Miła Dobra Duszyczka☺ Dziękuję Ci Sandro za skrzydła, Dziękuję za... Krzyś Polecam (1) Odwiedziałam Kasię w trudnym momencie mojego życia i nie żałuję. Dała mi... M Dziękujemy! (1) Odwiedziłyśmy Panią Magdalenę w czasie wieczoru panieńskiego. Była to nasza... Anna Sprawdzalność (1) Jestem ciekawa czy te wróżby sie sprawdzają? Ktoś był? Pamela Szczerze polecam:-) (1) Kasia to bardzo szczera, ciepła i kontaktowa osoba. Potrafi szczerze... Ala35 Niemożliwe a jednak prawdziwe (1) Odwiedziłam Panią Kasię 2 lata temu, będąc na życiowym zakręcie, zmęczona,... Szczęśliwa Szczęśliwa (1) Nie mam guzków w płucach,to wynik 2 badania w UM w Gdańsku,w pierwszym... Alicja Ania (1) Cudowna kobieta~! Ma w sobie dużo pozytywnej energii. Wszystko jak na razie... Ania Prawdziwa Wizjonerka (1) U Pani Rachelli byłam już 5-6 razy. Nie po wróżby, a bardziej po pomoc w... Maria wspaniały przekaz duchowy (1) Bardzo pomocne spotkanie,Pani Magdalena ma wspaniały dar.Bardzo empatyczna i... sylwia Przynosi ukojenie (1) Rachella przynosi spokój i ukojenie. Potrafi poprowadzić, doradzić i zachęcić... Marta