Wróżka Kasella (1) Skorzystałam z pomocy Pani Kaselli za pośrednictwem mojej córki, która... Elżbieta Magiczna Kasella :-) (1) Trafiłam do Kaselli w momencie, kiedy poczułam, że doszłam do totalnej ściany... Daria Dziękuję za wróżby podczas wieczoru panieńskiego (1) Było naprawdę fantastycznie! Miły wróżbita. Niesamowita wiedza z dziedziny... Asia
Trudne do opisania wrażenia po wizycie u pani Emilii (4) Zawsze podchodziłam do wróżb sceptycznie i raczej traktowałam je z dużą... Asia Niesamowita Wrózka (1) Korzystałem z usługi pani Kaselli i jestem pod bardzo dużym wrażenie... Martin35 Opinia wróżki Karoliny (1) Z całego serca polecam wróżkę Karolinę. U Pani Karoliny byłam 3 lata temu. To... I. W Stanąć na nogi. (1) Pani Kassella jest niesamowita osobą. Pełna ciepła i życzliwości. Ma dar... Zagubiona Bardzo miła Pani, sympatyczna wizyta (1) żałuję tylko, że NIC się nie potwierdziło, a miało być tak pięknie. A LeszekM (1) Jestem zauroczony empatią podejściem do człowieka będącego w wielkim... LeszekM Edyta - opinia (1) Bardzo miły kontakt i atmosfera.Był to mój drugi kontakt z Kasellą.Wcześniej... Edyta monika i krzysztof bardzo dziekuja (1) chcialabym wyrazic bardzo wielkie podziekowania dla Pana Jarka za... monika Mocno polecam (2) Do Gai trudno jest się dostać, ale warto, korzystam od lat. Osobiście... Agata Opinia jak najbardziej pozytywna (1) Z całego serca polecam P.Karolinę! Spotkania przebiegają w miłej, ciepłej i... A Super :) (1) P.Wiesiu wszystko się sprawdza... Już się nie mogę doczekać kolejnego razu...... Beata bardzo dobra i sprawdzona wrozka (11) pisalam w innym watku aby podzielic sie opinia o pani zinaidzie,to naprawde... ewa Bardzo pozytywne doradztwo,dużo informacji. (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak profesjonalnym i rzeczowym podejściem.Sama... Elwira Polecam (1) Z usługi wróżki Tenet korzystałam pierwszy raz. Co mnie zaskoczyło to młody... Małgorzata Wróżba (1) Kontakt z wróżką był telefoniczny, rozmowa trwała około 30 minut, w jej... Facet Polecam (1) Bardzo pozytywna wrozka! Nie dosc, ze sprawdza sie to co wywrozy to jeszcze... ollala Polecam! (1) Z usług Pani A... korzystam od 2013 r., kiedy to już po pierwszym spotkaniu... Ania