Anioł nie kobieta! (1) Jak to jest możliwe że tak w doslownie żadnym czasie zmieniłam całkowicie... Boskie oczy Godna polecenia (1) Z Panią Karoliną rozmawiałam przez Skype ponieważ mieszkam i pracuje za... Beata Kasella pomogła mi gdy byłam w desperacji (1) Dzięki oczyszczaniu odbiłam się od dna. Kasella dokładnie opisała problemy, z... M.
Genialna (2) To juz kolejna wizyta u Pani Kasi (wrozka Kasella) i dalej jestem pod duzym... Zadowolona Warto!!! (1) Pan Jarek jest wielki!!! Jego wiedza co do kart jest potężna. Ten człowiek... Asia Polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim którzy zbłądzą,znajdą się na życiowym zakręcie... Monia Serdecznie polecam Panią Kasellę ! (1) Byłam dzisiaj u wróżki Kaselli po raz drugi.Jej wróżby się spełniają ,a... Joanna Lekarz wiozjoner (1) Pani Rachella to największy lekarz wszechczasów, postawiła diagnozę lekarską... aisza Moja opinia (1) Z ogromną przyjemnością dzielę się swoją opinią na temat Pana Jarka. Jako... Alicja Polecam!!!!! (1) Pani Asia jest niezwykła!!! Jej wróżby w moim przypadku to 100% prawdy.... aliceee Zachwycona!!! (1) Idź tam gdzie będziesz miała dobrze! Tymi słowami ok. 5 lat temu Rachella... Agnesa Serdecznie polecam wszystkim (2) Inteligentna z wielka intuicja, ma talent i wiedze astralna i psychologiczna,... IZA Wróżka Kasella (1) Przemiła osoba, profesjonalna, empatyczna i co najważniejsze skuteczna.... Magda Pani Rachella z Sopotu to Wyjątkowa Osoba (1) Witam! Pragnę gorąco podziękować Pani Rachelli za nadzieję i jej cenne... Sylwia Wróżka Kasella (1) Skorzystałam z pomocy Pani Kaselli za pośrednictwem mojej córki, która... Elżbieta Magiczna Kasella :-) (1) Trafiłam do Kaselli w momencie, kiedy poczułam, że doszłam do totalnej ściany... Daria Dziękuję za wróżby podczas wieczoru panieńskiego (1) Było naprawdę fantastycznie! Miły wróżbita. Niesamowita wiedza z dziedziny... Asia Trudne do opisania wrażenia po wizycie u pani Emilii (4) Zawsze podchodziłam do wróżb sceptycznie i raczej traktowałam je z dużą... Asia Niesamowita Wrózka (1) Korzystałem z usługi pani Kaselli i jestem pod bardzo dużym wrażenie... Martin35 Opinia wróżki Karoliny (1) Z całego serca polecam wróżkę Karolinę. U Pani Karoliny byłam 3 lata temu. To... I. W