Wróżka (1) Miła kobieta,opowiada bajki,które się nie sprawdzają As niezwykła kobieta (1) Pani Kasella powiedziała mi o mnie i mojej rodzinie dużo ciekawych rzeczy... MARTYNA Niestety :( (1) Nic się nie sprawdziło.. ani jedna rzecz :( J.
bardzo duza sprawdzalnosc (1) Korzystam z uslug od kilkunastu miesiecy. sprawdzalnosc naprawde wysoka.... Ad Asiu...wielkie dzieki (1) Asiu wielkie dzięki za te miesiące pracy nad moimi kłopotami, nad... Marek porada godna polecenia (1) To już prawie kilkanaście lat doświadczenia zebranego w tej dziedzienie... Kazik A ja gorąco polecam (1) Przed laty , wtedy myślałam iż przypadkiem, trafiłam na wróżkę Asię. Wtedy... Ama Najlepsza w Trojmiescie a nawet i w całej Polsce (1) Gdyby nie pani Asia nie wiem jak przetrzymałabym okres niemowlęcy mojej... Marysia DZIEKUJĘ ZA WSZYSTKO!!! (1) Rachello! Gdybyś była Krawcem Czasu, To po Nocach Skrycie, Szyłabyś Dla... Ania ze Śląska Anioł nie kobieta! (1) Jak to jest możliwe że tak w doslownie żadnym czasie zmieniłam całkowicie... Boskie oczy Godna polecenia (1) Z Panią Karoliną rozmawiałam przez Skype ponieważ mieszkam i pracuje za... Beata Kasella pomogła mi gdy byłam w desperacji (1) Dzięki oczyszczaniu odbiłam się od dna. Kasella dokładnie opisała problemy, z... M. Genialna (2) To juz kolejna wizyta u Pani Kasi (wrozka Kasella) i dalej jestem pod duzym... Zadowolona Warto!!! (1) Pan Jarek jest wielki!!! Jego wiedza co do kart jest potężna. Ten człowiek... Asia Polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim którzy zbłądzą,znajdą się na życiowym zakręcie... Monia Serdecznie polecam Panią Kasellę ! (1) Byłam dzisiaj u wróżki Kaselli po raz drugi.Jej wróżby się spełniają ,a... Joanna Lekarz wiozjoner (1) Pani Rachella to największy lekarz wszechczasów, postawiła diagnozę lekarską... aisza Moja opinia (1) Z ogromną przyjemnością dzielę się swoją opinią na temat Pana Jarka. Jako... Alicja Polecam!!!!! (1) Pani Asia jest niezwykła!!! Jej wróżby w moim przypadku to 100% prawdy.... aliceee Zachwycona!!! (1) Idź tam gdzie będziesz miała dobrze! Tymi słowami ok. 5 lat temu Rachella... Agnesa