LeszekM (1) Jestem zauroczony empatią podejściem do człowieka będącego w wielkim... LeszekM Edyta - opinia (1) Bardzo miły kontakt i atmosfera.Był to mój drugi kontakt z Kasellą.Wcześniej... Edyta monika i krzysztof bardzo dziekuja (1) chcialabym wyrazic bardzo wielkie podziekowania dla Pana Jarka za... monika
Mocno polecam (2) Do Gai trudno jest się dostać, ale warto, korzystam od lat. Osobiście... Agata Opinia jak najbardziej pozytywna (1) Z całego serca polecam P.Karolinę! Spotkania przebiegają w miłej, ciepłej i... A Super :) (1) P.Wiesiu wszystko się sprawdza... Już się nie mogę doczekać kolejnego razu...... Beata bardzo dobra i sprawdzona wrozka (11) pisalam w innym watku aby podzielic sie opinia o pani zinaidzie,to naprawde... ewa Bardzo pozytywne doradztwo,dużo informacji. (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak profesjonalnym i rzeczowym podejściem.Sama... Elwira Polecam (1) Z usługi wróżki Tenet korzystałam pierwszy raz. Co mnie zaskoczyło to młody... Małgorzata Wróżba (1) Kontakt z wróżką był telefoniczny, rozmowa trwała około 30 minut, w jej... Facet Polecam (1) Bardzo pozytywna wrozka! Nie dosc, ze sprawdza sie to co wywrozy to jeszcze... ollala Polecam! (1) Z usług Pani A... korzystam od 2013 r., kiedy to już po pierwszym spotkaniu... Ania Najlepsza tarocistka, z uslug ktorej korzystalam (1) Korzystam z uslug Tenet od listopada 2012 roku i do tej pory nie zdarzylo... Karolina Stepek Szok (1) Minęło już dobre pare miesięcy od wizyty ale dopiro teraz zaczynam zauważać... Marzena Bardzo dobry człowoek (1) Nie będę umiała wyrazić tutaj tego wszystkiego,co zrobił dla mnie Pan Jarek.... Dankrysia Wiarygodna wróżka dobry anioł , bez zbędnego nawijania makaronu na uszy. (1) Witam serdecznie, chciałabym podzielić się moim doświadczeniem po spotkaniu z... Anna Re 100% satysfakcji!!! no i wygrali tak jak obiecał (1) Witam wszystkich. W piątek przybył do mnie jasnowidz Lopen, gdyż znalazłem... Wiesław Miłe zaskoczenie. (1) Jasnowidz Lopen przyjechał do mnie do domu w celu udzielenia mi informacji o... Justyna Kasella (1) Byłam niedawno u wróżki Kaselli. Jest to bardzo miła, ciepła i oddana temu co... M ?? (1) Widzę dużo zachwytów. Owszem bardzo sympatyczna kobieta. Niestety nic się nie... A