Najlepsza tarocistka, z uslug ktorej korzystalam (1) Korzystam z uslug Tenet od listopada 2012 roku i do tej pory nie zdarzylo... Karolina Stepek Szok (1) Minęło już dobre pare miesięcy od wizyty ale dopiro teraz zaczynam zauważać... Marzena Bardzo dobry człowoek (1) Nie będę umiała wyrazić tutaj tego wszystkiego,co zrobił dla mnie Pan Jarek.... Dankrysia
Wiarygodna wróżka dobry anioł , bez zbędnego nawijania makaronu na uszy. (1) Witam serdecznie, chciałabym podzielić się moim doświadczeniem po spotkaniu z... Anna Re 100% satysfakcji!!! no i wygrali tak jak obiecał (1) Witam wszystkich. W piątek przybył do mnie jasnowidz Lopen, gdyż znalazłem... Wiesław Miłe zaskoczenie. (1) Jasnowidz Lopen przyjechał do mnie do domu w celu udzielenia mi informacji o... Justyna Kasella (1) Byłam niedawno u wróżki Kaselli. Jest to bardzo miła, ciepła i oddana temu co... M ?? (1) Widzę dużo zachwytów. Owszem bardzo sympatyczna kobieta. Niestety nic się nie... A Co kto lubi (1) Niestety, po skorzystaniu kilka razy dochodzę do wniosku, że Kassela mówi to... S Brak słów by ocenić (1) Trafiłem do Kasi w okresie totalnego pogubienia się w życiu , samych porażek... wdzieczny Rachella i tylko Rachella (1) Rachella i tylko Rachella! I z końca świata warto przyjechać do Sopotu aby... P. Niesamowicie ciepła osoba, konkretne wskazanie problemów, rozwiązań (1) Dzisiaj miałam przyjemność poznać niesamowitą osobę, Kasellę. Polecam... Beata Skowrońska Polecam skuteczna pomoc :) (2) U Pani Karoliny byłem wiele razy i bardzo mi pomogła, Czasem to co... Marcin Polecam! Bardzo miła, kompetentna osoba, b.duża skuteczność porad (1) Znalazłam ogłoszenie Pana Daniela w internecie. Kontakt telefoniczny upewnił... Magda Najbardziej magiczne spotkanie w moim życiu (1) Powiedziała prawdę o mnie, mojej rodzinie i partnerze z którym jestem... ja Bardzo dobry specjalista (1) Sandra jest świetną wróżką i numerologiem. Bardzo wiele widziała z kart... Magda Polecam Pania Rachelle z Sopotu (1) Witam jestem pelen podziwu Pani Rachelli ponieważ wysłuchuje tych wszystkich... Kazimierz Ludzka Wróżka (3) Pani Wiesia jest niesamowicie ciepła i empatyczna... zaproponowała, że mi... kasiula WIEDZIAŁA WIĘCEJ NIŻ JA CHCIAŁAM USŁYSZEĆ ALE.. (1) Witam, byłam u kilku wróżek, Emilka to TA jedyna. Od samego początku bez... Marta Polecam (1) Serdecznie polecam! Wspaniały klimat oraz ciepłe podejście z uśmiechem :)... Izabela