Emilia jest wspaniala! (4) To prawda ze jest obdarzona wielka sila,charyzma , ma to cos co sprawia ze... jaromir Polecam, chcesz wiedzieć zdzwoń do niej (1) Cóż można powiedzieć. trzeba czuć sercem i myśleć głową. Ona powie Ci resztę.... Darek Karolina - opinia (1) Spotkałam się z panią Kasią w słabym momencie swojego życia i szczerze mówiąc... Karolina
Czuję się lepiej. (1) Witam. Jestem zadowolona z miłej Pani Cecylii a również z tego, że do niej... Milena POLECAM !!! (1) Pani Wiesiu wróżba okazała się prawdziwa!!! Dziękuję, że otworzyła mi Pani... Malwina Kasia - opinia (1) Z usług Pani Wiesi korzystam regularnie od kilku lat i w życiu nie poszłabym... Kasia Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi ezoterycznej. Tarociska Wiesia odwzorowała... Agnieszka Tarocistka godna polecenia! (1) Byłam już u wielu wróżek, a ich wróżby się nie sprawdzały lub tylko... Halina Polecam! (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty! Kasella jest wspaniałą, życzliwą osobą i... Asia Nie sprawdza się (3) Niestety drogie Panie i Panowie nie sprawdza się. 200 zł to bardzo dużo za... Agnieszka Lepsza od psychologa (4) Panią Karolinę odwiedzam od 2011 roku. Warsztat interpretacji kart i... Karola Aga Hary- opinia (1) Wróżka Karolina,to bardzo dobry doradca życiowy.Wieloletnie doświadczenie i... Aga Hary polecam (2) Pierwszy raz u Pani Karoliny byłam trzy lata temu. Jest osobą bardzo ciepłą,... Agnieszka Gorąco polecam (1) To czy wróżby się sprawdzą, to czas pokaże, ale Pani Emilia powiedziała o tym... M. Asia - opinia (1) Byłam u tej wróżki już dwa razy w Sopocie.Miła konkretna osoba, sporo rzeczy... Asia Sprawdza się w 90% (1) Byłam u Pani Halinki w listopadzie 2012 z zapytaniem ogólnym co u mnie.... Luiza KF - opinia (1) Najważniejsze z wizyty jest to że informacje przekazywane przez Panią... KF polecam w 100% (2) Byłam u pani Karoliny już dwukrotnie i jestem naprawdę pod wrażeniem jej... Maria Niesamowite... (1) Cudowna kobieta! Zdecydowanie polecam. Po wyjściu od p.Emilki od razu... Ma-Gda Cudotwórczyni (1) Kiedyś ktoś powiedział, że lepiej pójść do wróżki raz do roku niż do... M